Belousovová naložila SaSke ako prascom do válova
11 | 11 | 2021 I Eka Balašková

"Pred pár dňami sa člen SaS, bratislavský župan vyjadril, že jeho vzorom je Singapur. Ten prestal uhrádzať nezaočkovaným zdravotné náklady spojené s liečbou kovidu. Teda bol by rád, keby to bolo aj u nás." otvára svoj príspevok na sociálnej sieti Anna Belousovová.

"V preklade to znamená, že ľudí, ktorí sa nechcú zaočkovať, hoci si platia zdravotné poistenie, by štát jednoducho nechal na pospas osudu. A ak by v prípade komplikácií nemali na liečbu, pokojne by ich nechali umrieť bez pomoci." konštatuje politička v statuse. "Nedávno sa predsedníčka poslaneckého klubu SaS vyjadrila: „ľudia nad 65 rokov sú väčšinou už v dôchodkovom veku, čiže nevytvárajú tú ekonomickú hodnotu pre chod štátu“. Povedala to v dobe, keď boli poradovníky na očkovanie a podľa nej mali byť uprednostnení mladší, lebo dôchodcovia už nič pre spoločnosť nevytvárajú."

Fico ostro vystúpil proti Čaputovej (VIDEO)
Na vystúpenie prezidentky SR v súkromnom rádiu reagoval svojím vyjadrením aj Robert Fico, predseda Smeru-SD. Prepis videa prinášame v plnom znení. "Prezident republiky, bez ohľadu na to, či je to muž, alebo žena, musí byť nadstranícky a spájať... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Eka Balašková

"Zabudla, že oni už vytvorili!"

Rozhorčuje sa právom Belousovová: "Takýchto ukážok predstaviteľov SaS by sme našli určite viac. Pozerajú na ľudí len ako na nástroje výroby a spotreby. A ešte nutné zlo. Zaujímavé však je, že ich dojemná starostlivosť o verejné financie končí pri liečbe drogovo závislých, ktorých liečba je hradená zo zdravotného poistenia a svoje zdravie si vedome poškodili sami. Vo vzťahu k drogovo závislým používa SaS úplne iný meter."

Prečo asi?...

"Strana, ktorá chce odoprieť zdravotnú starostlivosť chorým na kovid, bojuje za legalizáciu určitých drog. Musí vedieť, že tým produkuje väčší počet chorých. Pekne sa nám ten liberalizmus vyfarbuje. Začína pripomínať iný -izmus. Pokojne by si mohli z názvu vymazať to prostredné písmenko." uzatvára Belousovová: "Tie choré názory ich predstaviteľov mi totiž viac pripomínajú fašizmus."

www.facebook.com/belousovova/posts/302310505227690

Čaputová nezvyčaje tvrdo Matovičovi: Nemáte na to, choďte od toho!
Prezidentka prehovorila nezvyčajne tvrdo - podľa nej je obrovským problémom neschopnosť presadiť akúkoľvek reformu, všimol si Nový čas. U Závodského v relácii to povedala dnes na poludnie. Koalícia dodnes nedokázala schváliť reformu súdnictva,... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | TASR/Eka Balašková