Dnes v Pezinku pokračuje súd s päťnásobným vrahom
02 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Lehel Horváth je člen skupiny Sátorovcov. Dnes sa na Špeciálnom trestnom súde budú čítať listinné dôkazy práve v kauze tohto zločineckého gangu. Informovali o tom Topky.sk.

V rozpise aj na 10. november

Na októbrovom pojednávaní podľa Topiek vypovedali aj psychológ a súdny znalec Anton Heretik a psychiatrička Andrea Heretiková-Marsalová. Horváth je obžalovaný z piatich vrážd, zo skutkov podporovania a zosnovania zločineckej skupiny Sátorovcov a krádeže vyše 45 miliónov Slovenských korún. Tie ukradol z trezoru v Dunajskej Strede. 

Telo sa nenašlo

Jeho obeťou bol aj boss Ľudovát Sátor, ktorého telo sa však nikdy nenašlo. Horváth sa k nej však priznal. Topky uvádzajú, že ešte v júni krajský súd zamietol odvolanie proti minuloročnému oslobodzujúcemu rozsudku. Vtedy išlo o kauzu, keď mali otec a syn hodiť Horváthovu manželku do klietky k levici. 

V Starej Ľubovni pribudne do jari nová turistická atrakcia
Stará Ľubovňa je historické mesto, ktoré sa oplatí navštíviť kvôli jeho hradu a bohatej minulosti. RTVS informovala, že od jari sa na jej návštevníkov chystá aj nová atrakcia - najväčší labyrint v strednej Európe. 6 400 metrov štvorcových Autorom... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Eka Balašková