D. Kramplová o Sulíkovi: Predať, zničiť, zmiznúť! Teraz, lebo už nikdy!
03 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Dagmar Kramplová je krajskou predsedníčkou SNS v Bratislave. Aj ona sa veľmi výstižne vyjadrila o ministrovi Richradovi Sulíkovi.

Spolupáchateľ Mikloša a Dzurindu

 Spolupáchateľ bazárového výpredaja strategického majetku štátu je späť a nechce si nechať ujsť príležitosť tento výpredaj dokončiť. A čo si myslíte, kto mu pri tomto kšefte, nevýhodnom pre občanov SR sekunduje a pomáha?" pýta sa Kramplová a vzápätí aj prezrádza: "Spolupáchateľ Mikloš, ktorý sa aj s Dzurindom potichu ako smrad vrátil z Ukrajiny. Odtiaľ ich podľa všetkého vyhnali - je to odmena za pomoc s ukrajinským štátnym majetkom."

Lúpež storočia

"Namiesto toho, aby sorosov gang odkúpil podiely v elektrárňach späť do rúk štátu, štát si v zastúpení Sulíka neuplatňuje predkupné právo a za bagateľ ich prenecháva cudzím., ozrejmuje Kramplová a dodáva: "Najprv Výchoslovenskú energetiku a teraz ide o Stredoslovenskú energetiku."

J. Mesík o Hegerovi - ten chlap sa nezastaví pred žiadnou lžou!
"Nezaočkovaní spôsobujú škody, tvrdí Heger. Ak by sa ľudia nad 50 rokov dali dobrovoľne zaočkovať, nemáme čierne okresy a nepotrebujeme opatrenia," vyhlásil premiér Eduard Heger." Na toto vyhlásenie reaguje na sociálnej sieti Juraj Mesík. A čo tak... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Počujete to ticho?

"Počujete, ako sa rôzni analytici, „nezávislé médiá“ o túto tému NEzaujímajú? Prečo asi? Ale o nutnosti zdražovania elektriny a plynu od nového roka nás presviedčajú niekoľkokrát za deň." Kramplová vysvetľuje: "Veď kým odovzdajú našu energetiku cudzím, treba ešte pre nich pripraviť aj zvýšené ceny za elektrinu a plyn, nech sa im to oplatí. A tak túto lúpež storočia zasa zaplatia len a len občania. Kupcovi sa peniaze vo zvýšených poplatkoch za elektrinu a plyn pekne krásne vrátia."

Čo na to Sulík?

"Ten sa vyhovára, že on za nič nemôže, že robí čo vie a musíme si na to zdražovanie jednoducho zvyknúť. Nie, peniaze na zvýšenie platov, dôchodkov, pomoc podnikateľom, zlepšenie zdravotnej, školskej, sociálnej infraštruktúry nie sú. Prioritami vlády sú ich kšefty. Je im jasné, že musia teraz. Alebo už nikdy! Sulík si od Matoviča nechá aj nakadiť na hlavu," konštatuje národniarka a pridáva: "Pre kšeft, ku ktorému sa už nikdy v živote nedostane, to vydrží.

Zbavme sa ich!

A potom fujáz-matijáz do Austrálie o nevďačnom Slovensku rozprávať. A nám tu na Slovensku ostane len to, čo sa nezmestilo Sulíkovi na hlavu. Čím skôr sa ich zbavíme, tým skôr zabránime ďalším nenapraviteľným škodám.

D. Daniš: Očkovaním netreba chrániť imunizovaných športovcov!
Novak Djokovič už niekoľko týždňov nepozná odpoveď na otázky, či sa zúčastní na turnaji Australian Open. Dôvod: stále nie je celkom jasné, aké pravidlá budú platiť pre neočkovaných hráčov. Situáciu si všíma Dag Daniš v denníku Postoj. Nepovinne,... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Eka Balašková