Mesík: Jedna pozitívna paralyzovala parlament. Nie je to účel?
28 | 10 | 2021 I Ján Papuga

Analytik Juraj Mesík sa na svojom facebookovom profile vyjadril zamyslenie nad prerušením rokovania parlamentu z dôvodu pozitívneho nálezu u jednej z koaličných poslankýň.   

Mesík považuje prerušenie schôdze za rozklad stratégie opichávania svedkov Pfizerovych vírusovou mRNA v priamom prenose. Rokovanie parlamentu je z dôvodu pozitívneho testu poslankyne zrušené. Viacerí poslanci sa dajú aj dobrovoľne otestovať.

„Všetkých obyčajných, solidárnych a rodinkárskych poslancov máme poctivo opichaných mRNA - tak čoho sa preboha tak boja??? Na verejnosti priam nábožne nosia rúška, šprtanie v nosohltanoch sa im stalo jednou z vášnivo vyhľadávaných rozkoší...“ píše Mesík.

NRSR vidí ako centrum „karibského ostrova“ slobody. A jedna nakazená paralyzovala činnosť parlamentu.

„O čo teda ide? Je zrušenie rokovania parlamentu sondovacím balónikom ďalšieho rozkladu demokracie na Slovensku? Lebo keby sa im podarilo vyradiť z politiky parlament, korupčno-plagiátorská vláda by po mravnom rozklade masmédií - našich strážnych čiváv demokracie - zostala aj bez posledných zvyškov akej-takej verejnej kontroly,“ uvažuje Mesík.

Mesík: Nespoliehajte sa na očkovaciu propagandu, ale na lekárov, ktorí liečia
Zvykne sa vravieť: Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú!“ Keď sa človek obzrie okolo seba, tak bláznov v akejkoľvek podobe veru nájde habadej. Blázni sú nielen tí, ktorí stále veria tejto vláde, blázni sú aj tí, ktorí ešte stále veria politikom,... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik