Tanec na červenú sa nevypláca, pán profesor!
25 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Hrať sa na rovných a rovnejších sa občas aj nevypláca. Presvedčil sa o tom aj profesor Jarčuška. Nevedno, či je to ukážka práve rovnosti, alebo je to o tom, že potrebujeme "obeť", na ktorej exemplárne ukážeme, že opatrenia sú kontrolované. Píše o tom aj spravodajský web ta3.

Kongres infektológov v červenej zóne

V čase, kedy sa práve pre zhoršujúcu sa situáciu s výskytom covidu-19 rušia hromadné podujatia, tí najpovolanejší sa stretli v Nitre. V okrese, ktorý práve infektológovia označili v rámci covid automatu za červený. Ako to na podobných akciách býva, večer organizátor pripraví neoficiálny program. Nuž a na hudobný doprovod Kandráčovcov sa veselo zvŕtal aj pán profesor. Písali sme o tom aj my.

Toto asi nechcel ...

Na takýchto akciách už dnes tiež nie je výnimkou natočiť si zábavu a zavesiť to na internet. Toto video sa behom pár dní stalo virálnym. Nikomu pritom nevadila jeho zábava. Problém bol to, že v červenom okrese sú aj v interiéri povinné respirátory. Ako by tancoval s respirátorom? Veď rovnako, ako každý bežný smrteľník. Zrejme nijako...

Video je pravé

Jeho pravosť potvrdil sám pán Jarčuška. Nahlásil sa aj na Úrad verejného zdravotníctva. Reagoval aj minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Podľa neho bude prípad riešiť Úrad verejného zdravotníctva. "Predpokladám, že keď to Jarčuška priznal, očakáva aj sankciu," dodal Lengvarský.

Kollár: Chodím po regiónoch aj vo vašom mene!
Reforma nemocníc je na Slovensku stále diskutovaná téma. Dnes do Trstenej, kde sa nedávno konal protest proti prekategorizovaniu tamojšej nemocnice, vycestoval predseda NR SR Boris Kollár. Informoval o tom denník eReport. Ministerstvo s jeho... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Eka Balašková