Fero Joke zažil trapas, mladá školáčka ho dostala do úzkych! (VIDEO)
25 | 10 | 2021 I Denis Merva
Fero Joke alebo vlastným menom František Košarišťan je zabávač na sociálnych sieťach. Ak ste si mysleli že zabávača z miery nevyvediete, tak ste sa mýlili! Podarilo sa to len malej školáčke Nelke. Informovali topky.sk

Na obrazovku Markízy prichádza nová šou Tvoja Mini Tvár Znie Povedome! Tento krát to však nebudú hviezdy nášho šoubiznisu, ale malé deti. Tvorcovia ponúkli Ferovi v šou miesto a úlohu poradcu! Priradili ho k 10-ročnej Nelke Kronaurovej, s ktorou na prvé stretnutie komik tak skoro nezabudne!

Prvá reakcia malej Nelky vás dostane. Objavil sa Fero Joke a mladá súťažiaca sa opýtala "To kto je?" Naozaj nemala odkiaľ vedieť, kto táto nová celebrita je!

„Prekvapilo ma, že ma nepoznala. Čo je na jednej strane úplne pochopiteľné, keďže moja cieľová skupina sú väčšinou ženy od 20 rokov. Veľmi sa ale teším, že aj napriek tomu, že o mne nič nevedela, sme si k sebe našli cestu. Baví ju môj humor a dokonca sme na tej istej úrovni zábavy. Zároveň vie, že z toho, že je zábavná, môže vyťažiť, čo je skvelé," prezradil komik o malej Nelke!

Pozrite sa na zábavnú situáciu v nasledujúcom videu!



Čo si myslí módny expert o nádejnej modelke Emme Čaputovej?
Miroslav Šimončič je módny expert a jeho služby dlhé roky využíva napríklad Adriana Sklenaříková. Vyjadril sa ku kauze top modelka. Bola reakcia prehnaná? Modelka by mala znášať aj kritiku. Informovala pluska.sk Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Denis Merva