Ostrá kritika na Remišovej vystúpenie v RTVS prišla už so záverečnou zvučkou O 5 minút dvanásť
24 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"Veronika Remišová zase prišla pobaviť slovenský národ." Píše v poludňajšom statuse Ľuboš Blaha.  Podľa neho - "v RTVS to zase bola šou.". Dosť, ak nie až veľmi trápna.  Hoci, ako autor statusu dodáva - náhodou, mne sa bohovsky páči jej nový účes. Vám nie?"


Ľuboš Blaha sa vyznáva, že "už ako dieťa som miloval seriál Spadla z oblakov. Rozhodne veľký posun. Od Kazisveta k Majke z Gurunu. "Poletíme, poletíme." Rozkošné."




Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

Fakt spadla, a dosť tvrdo a rovno na hlavu

"Remišová chcela zjavne celému Slovensku ukázať, že spadla z inej planéty. Lebo to, čo dávala, bolo tak odtrhnuté od reality na Slovensku, že lepšiu symboliku zvoliť nemohla. Gratulujeme." Použil "kráľovský plurál" po dlhom čase už naozaj asi naštvaný Ľuboš Blaha.



Remišovej pokrytectvo, iba tak, btw...

"Od Veroniky z Gurunu sme sa dozvedeli, že za pandémiu môže Smer, lebo v Rimavskej Sobote na čerstvom vzduchu ľudia nemali rúška. Ale to, že vládni poslanci pokrytecky behajú vnútri po kuloároch parlamentu bez rúšok, to nevadí." Píše Blaha a my dodávame, že asi nevadilo ani to, keď sama Remišová bola "na pápeža" bez problémov "hore bez".


Pani prezidentka, ste podozrivá z ťažkej sprenevery, z korupcie a rodinkárstva, odkazuje Blaha
Prezidentka Zuzana Čaputová si možno ani neuvedomila, že svojou trápnou odpoveďou na nevinný status Tomáša Tarabu o jej dcére doslova dokorán otvorila Pandorinu skrinku. A to ešte netušila, čo na ňu vytiahne strana Smer-SD. To sa jej asi ľahko... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Kalený demagóg v sukni

Podľa Blahu je Remišovej videnia sveta také, že "za všetko môžu milióny ľudí, ktorí sa nechcú dať zaočkovať. A potom ju musel uzemniť dokonca sám moderátor, ktorý pripomenul, že čísla nakazených stúpajú aj v Belgicku a Británii, kde sú zaočkované ešte aj divé mačky. Šach-mat."


"Keď sa Juro Blanár spýtal Remišovej na jej vlastný výrok a ona čumela ako teliatko na nové vráta a netušila, že to sama povedala - hej, to bol ten moment, kedy si človek precvičí bránicu. To je pri Veronike osvedčené cirkusové číslo."


"A nakoniec Veronika zadrie, že "ostaňte pri tom, čomu sa rozumiete." To povie najznámejšia slovenská špecialistka na maňušky. Ktorá sa vyjadruje k eurofondom, súdom aj nemocniciam. Perfektné." Trefne podotýka Ľuboš Blaha.



Trefná medzihra

"Ale keď som to na chvíľu prepol na TA3, Boris Kollár práve hovoril, citujem, že - "idiotizmus, čo tu páchame“. Toto hovorí o svojej vláde druhý najsilnejší člen koalície. Posledný nech zhasne. Oni sami seba označujú za „idiotov“, ale Kollár bude ďalej tento „idiotizmus“ podporovať. To je zlý sen."


"Práve pozerám, ako dáva Laco Kamenický na Markíze do laty Sulíka. Tam ten Šrôbárik Žiarovkový ani netuší, čo bude robiť s cenami energií - bože, čo nám to tu vládne!" Vskutku, nielen podľa Ľuboša Blahu boli dnešné vystúpenia koaličníkov v diskusných relácií z kategórie "silvestrovské".



Hladný Richard, hotová katastrofa

"Toto sa už ani nedá ani komentovať. Ja viem, Richard, že ti už nemá kto robiť raňajky, keď máš Kočnera v lochu, ale ruku na srdce: keď si hladný, nie si to ty."


"Táto vláda je katastrofa. Primitívna, nenávistná a hlúpa."


(Medzititulky red. HD.)


Blaha zvoláva do ulíc: Angličania mali kráľa - volal sa Ján Bezzemok, my máme šaša - Igor Bezmozog
Strana Smer-SD pozýva na dnešný míting do Rimavskej Soboty ľudí z celého Slovenska, no tí sa budú cítiť ako v rozprávke Pyšná princezná. Je na ňom totiž z nariadenia hlavného hygienika Jána Mikasa zakázané – spievať. Takéto niečo totiž doteraz u... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik