Fíha! Bol navoňaný trnavský primátor Bročka na tribúne s ultras, keď sa luza mlátila na trávniku?
22 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová
Šokujúca informácia dnes dorazila do redakcie portálu eReport. Píšu, že na tribúnu futbalových ultras Spartaka Trnava má údajne chodiť aj primátor mesta Peter Bročka. Mal tam byť videný spolu s vybranými mestskými poslancami.

Zápas roka, ktorý mal rozhodnúť o tom, či bude víťazom Slovan Bratislava alebo Spartka Trnava sa neodohral. Konflikt fanúšikov rozhodol o tom, že bol zápas zrušený. Následne sa rozprúdila diskusia o tom, či sú bezpečné slovenské športové štadióny.  eReport tvrdí, že v kontexte celého problému šokujúco znie informácia o tom, že na tribúnu ultras chodieva aj primátor mesta Bročka a niektorí mestskí poslanci.

Nezákonná brutalita mužov „zákona“ v praxi. Grc, na ktorý si máme akože zvyknúť? (VIDEO)
Grc! Jedným slovom vyjadrené to, čo spravili dvaja policajti s invalidným dôchodcom o paličke iba preto, že nemal na tvári rúško a odmietol sa im legitimovať. A ešte väčší grc na tom celom je, že polícia v snahe očistiť sa a zakryť škandál hodila... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Peter Bročka na otázky neodpovedal

Či je informácia ktorá došla do redakcie eReport pravdivá, sa nepodarilo potvrdiť. Redaktor eReport Lukáš Krupa tvrdí, že primátor Trnavy Peter Bročka nereagoval na otázky, ani prostredníctvom Facebook-u, ani mailom. Redaktor sa zaujímal aj o jeho názor, čo sa týka incidentu na futbalovom štadióne v Trnave a prečo mesto aj na základe predchádzajúcich skúseností už v minulosti neprijalo patričné opatrenia.

Členmi fanúšikovskej základne Ultras sú podľa eReport aj viacerí mestskí poslanci. "Viackrát boli Martin Uhlík a Juraj Fuzák spozorovaní v sektore určenom práve pre skalných fanúšikov Spartaka," píše portál eReport.

Záver je pre futbalový klub Spartak Trnava smutný. Klub pyká za nezvládnutú organizáciu. Zápas skontumovali s výsledkom FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava výsledkom 0:3.

Krajniak reaguje ako úplný posero: Politickú zodpovednosť nevyvodí, neodstúpi!
22 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová