Dohnala totálna vyčerpanosť Baldwina k osudovej strele? (FOTOGALÉRIA)
22 | 10 | 2021 I Denis Merva


Tragédia sa odohrala vo štvrtok popoludní miestneho času v americkom meste Santa Fe. Počas nakrúcania westernového filmu nešťastnou náhodou zastrelil herec Alec Baldwin hlavnú kameramanku a režiséra vážne zranil. Predchádzala vyčerpanosť herca strašnej nehode?


Ako Informoval blesk.cz k nehode došlo pri natáčaní filmu Rust na ranči Bonanza Creek, teda na produkčnom mieste južne od Santa Fe v americkom štáte Nové Mexiko. Americký herec Alec Baldwin zasiahol hlavnú kameramanku Halynu Hutchinsovu, ktorá bola po streľbe vrtuľníkom prevezená do nemocnice v zhruba 70 kilometrov vzdialenom meste Albuquerque. Tam raneniam, žiaľ, podľahla. Režisér filmu Joel Souza bol so zraneniami prevezený do nemocnice na oddelenie jednotky intenzívnej starostlivosti.
Vyčerpanosť?

Len okamih pred tragédiou zverejnila hercova manželka na svojom profile Instagramu snímku obrazovky z video hovoru s Alecom. Podľa fanúšikov vyzerá na fotke vyčerpane, čo dokazujú aj jeho slová, ktoré uviedol pri poslednej fotografii z natáčania. "Späť v kancelárii. Dofrasa, to je vyčerpávajúce," zveril na Instagrame deň pred nehodou. Po incidente fotku zmazal.
Špekulácie a vyšetrovanie

Teraz sa špekuluje, či za smrteľnou nehodou nestála práve únava herca. Filmová spoločnosť však trvá na tom, že ide o nešťastnú nehodu. "Dnes došlo k nehode pri natáčaní filmu Rust v Novom Mexiku, pri ktorej došlo k vynechaniu strely v pištoli so slepými nábojmi. Natáčanie bolo zatiaľ zastavené. Bezpečnosť našich hercov a štábu ostáva našou najvyššou prioritou. Celý štáb je z dnešnej tragédie úplne zdrvený a Halyninej rodine a blízkym posielame najhlbšiu sústrasť," vyhlásila spoločnosti Rust Movie Productions LLC.

Prípad aktuálne vyšetruje policajné oddelenie v Santa Fe, ktoré vypočúva svedkov tejto strašnej nehody.

[gallery type="single-slider" size="medium" ids="268433,268434,268435,268436,268437,268442,268443,268444" orderby="rand"]

Je toto vôbec možné? Ženu pri nakrúcaní smrteľne zranil herec Alec Baldwin
22 | 10 | 2021 | TASR