Zagorová si nič nepamätá, no choroba ju bude trápiť do konca života!
19 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Pred časom šokoval nič netušiacich fanúšikov československej speváckej stálice jej rýchly prevoz do nemocnice. Dnes je Hanka Zagorová konečne doma! Ideálne to však nie je, píše portál ereport.sk. 



Vyjadrenie známych

Podľa rodinného priateľa to išlo s Hankou v poslednej dobe z kopca. „Začalo ju zrádzať nielen fyzické zdravie. Oveľa horší bol jej psychický stav, kedy sa uzavrela pred svetom a prestala dvíhať telefón priateľom. Bolo čím ďalej ťažšie sa jej dovolať, “ zveril sa denníku Aha! muž blízky speváčkinej rodine.

Podľa neho veľkú úlohu zohráva aj fakt, že kvôli postcovidovému syndrómu musela Zagorová na čas opustiť svoju milovanú profesiu a zrušiť koncertné turné. „Hrozne sa tešila na to, až sa zase postaví pred svojich fanúšikov a zaspieva si. Často hovorila o tom, že už tá pauza bola dlhá, “ prezradil rodinný známy.
Dlhodobý zdravotný problém

Zagorová roky bojuje s paroxyzmálnou nočnou hemoglobinúriou čiže stratou červených krviniek. Pred rokom prekonala veľmi ťažký covid. Ten jej takto vážne ochorenie ešte viac zhoršil.

„Našťastie je Hanka hospitalizovaná tam, kde sa o jej krvinky starajú roky,“ vysvetlil nedávno Margita, ktorý zrušil svoje koncerty na Slovensku. Hneď po kolapse priletel do Prahy a denne svoju milovanú ženu navštevoval v nemocnici. „Teraz dostane novú krv a snáď mi ju budúci týždeň pustia domov,“ uviedol zronený manžel.

Romana Tabák to snáď už ani nemôže myslieť vážne! (FOTO)
Poslankyňa za OĽaNO Romana Tabák to pravdepodobne nerobí naschvál. Zjavne si všetky trapasy ani neuvedomuje! Informovali Topky.sk. Čítať ďalej
16 | 10 | 2021 | Denis Merva


Konečne doma! 

A naozaj lekári pustili Zagorovú konečne domov k milujúcemu partnerovi. „Zatiaľ to výborne nie je, ale je mi dobre,“ priznáva speváčka. „Nemôžem povedať, že som zdravá. Krvnú chorobu budem mať do konca života. Naďalej budem bojovať,“ dodala Zagorová.




Z kolapsu, ktorý ju poslal do nemocnice si nič nepamätá. „Absolútne nič neviem. Štefan sa mi nedovolal, ale kontaktoval naše netere. Tie zavolali policajtov a našli ma. Ja z toho ale neviem vôbec nič. Pamätám si len nemocnicu, čo je asi dobré,“ šokovala Hana Zagorová.

„Som slabučká, ale šťastná, že som doma. Dnes som spala v našej spálni a vždy keď som sa pozrela, videla som ako môj muž oddychuje. Človek sa dokáže tešiť aj z maličkostí,“ vydýchla si legendárna speváčka.

Po futbalovom škandále medzi Slovanom a Trnavou vybuchol internet! (FOTO)
Nedeľný futbalový zápas v Trnave sa v priebehu niekoľkých minút premenil na totálny futbalový škandál! Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Denis Merva