Nová krv k Pellegrinimu? Do Hlasu-SD si to namierili športovec a zabávač
17 | 10 | 2021 I Eka Balašková

V strane P. Pellegriniho nájdeme nejedno meno s tvárou známou z televíznej obrazovky. Portál Pluska informoval o ďalšej, ktorá posilní tím.



"Hviezdy" TV spravodajstva v politike

Zdá sa, že novinárom "politika chutí". Už pár rokov nie sú iba ojedinelým "javom" na Slovensku. Napríklad ako reportér začínal G. Grendel z OĽaNO, Erik Tomáš, či Braňo Ondruš a poslanecké lavice si vyskúšala aj Martina Šimkovičová. A to nie je všetko. V parlamentných radoch sedí zabávač Jozef Pročko, či športovci Vincent Lukáč, Dušan Galis, Karol Kučera, ale aj Romana Tabak, aj keď tá je silnou konkurenciou práve vyššie zmieneného zabávača. Nuž ale kde rozum nedostačuje, tam sa národ môže len baviť.
Dve nové posily do tímu

Ostatný týždeň oznámil svoj vstup do strany bývalý tenista Martin Kližan. Verejnosť o svojich sympatiách k tejto strane informoval aj Igor Adamec, ktorý v politike už pôsobil na poste štátneho tajomníka a práve Pellegriniho Hlasu sa do svojich radov podarilo uchmatnúť túto "hviezdu" šoubiznisu. Pamätáme si ho z markizáckej relácie Kakao.

Toto je vrcholný sadizmus našich vládnucich politických „elít“, prská Assessor
Zvykne sa vravieť: „Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú!“ Nuž a presne toto sa stalo po voľbách u nás. Súčasní vládni politici nám toho pred nimi nasľubovali, lenže, ako sa opäť hovorí, „skutek-utek“. Urobili z nás bláznov, ktorí im naleteli na ich... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik