Dráma v Ružomberku: V Ústrednej vojenskej nemocnici horí strecha
17 | 10 | 2021 I Ivan Mihale/ TASR
V Ústrednej vojenskej nemocnici v Ružomberku horí strecha. Na miesto smerujú hasičské jednotky z Ružomberka, Liptovského Mikuláša a Martina. Informoval o to portál Liptov112.sk.

Ako TASR informoval riaditeľ Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline Jaroslav Kapusniak, požiar zachvátil strechu budovy chirurgického pavilónu.

Na prvý výjazd boli vyslaní ružomberskí hasiči v ranných hodinách, približne okolo 07:00 hod. Do nemocnice vyrazilo päť hasičov s tromi kusmi techniky. Podľa prvotnej správy išlo o zadymenie v šatni Ústrednej vojenskej nemocnice.

V čase krátko pred 11:00 hod. však krajské operačné stredisko hasičov informovalo o ďalších výjazdoch príslušníkov na rovnaké miesto. Pri požiari aktuálne zasahujú hasiči z hasičských staníc v Ružomberku, Liptovskom Mikuláši a v Martine.

Podľa slov našich čitateľov vyrážalo krátko pred obedom niekoľko hasičských áut a hasičský evakuačný autobus zo Žiliny. Požiar mal zachvátiť strechu budovy chirurgického pavilónu, hospitalizovaných pacientov museli evakuovať.



Darina Mosná Život-NS : Pán Krajniak, Slováci majú väčšiu pamäť ako disketa! (VIDEO)
V roku 2015 sa poslancom a občanom prihovoril s radikálne znejúcimi sľubmi poslanec Milan Krajniak. Ubehlo šesť rokov a z Krajniaka sa stal minister. Dnes, keď sa tak veľa hovorí o cenách energie je video Dariny Mosnej (Život - národná strana),... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Eka Balašková