Rómsky kráľ z OĽaNO Pollák sa hrá na prokurátora, sudcu a kata v jednom
15 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Tri v jednom je pre niekoho dobrá náhrada kávy, ale ak sa do pozície troch v jednom postaví nami volený zástupca, niečo s právnym štátom asi nie je celkom v poriadku. Vlastne to vie väčšina z nás už dávno...



Stačilo vyhnať mafiu...

Vraj zachránili milióny, píše europoslanec Peter Pollák a sám seba v tom utvrdzuje trojnásobným emotikonom pästičky. Hneď na to nás upozorňuje, že sa stretol so šéfom agentúry OLAF. Tá pod vedením Vilea Itäläa vyšetruje korupciu a podvody.

Starostovia a primátori Remišovej a Budajovi: Spamätajte sa, aby sme nemuseli ísť inou cestou!
Na tlačovom brífingu v mene približne 60 starostov a primátorov hovoril starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík. Odkazujú Remišovej a Budajovi, aby sa spamätali. Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Zmena vraj nastala po voľbách

Nuž nastala... Len či k lepšiemu. Menovanie Pollákovho straníckeho kolegu Marosza a množstvo ďalších čudných nominácií veru dôkazom pozitívnej zmeny rozhodne nie je. Pollák vo svojom statuse tiež tvrdí, že "OLAF Slovensku ešte v roku 2018 odporučil, aby sme vrátili 3 miliardy EUR a v ďalších rokoch označil Slovensko za krajinu s najväčšími pochybnosťami v čerpaní európskych fondov. Každé štvrté-piate euro z eurofondov bolo za čias vlád Fica či Pellegriniho použité podvodne, podozrivo či s nezrovnalosťami." a dodáva, že zmena nastala hneď po voľbách. Súčasná vláda vraj klepla po prstoch mafiánom priživujúcim sa na eurofondoch.
Pozrie sa OLAF trebárs aj na MOM-ky?

Pollák poukázal na to, že už po voľbách v roku 2020 vplyv odhalených podvodov na rozpočet EÚ medziročne výrazne klesol a to až o 20 percent. Poslanec pripomína prípad asfaltovej plochy, na ktorú boli za Ficovej vlády pridelené agrodotácie. Svoj status uzaviera tvrdením, že v base je stále dostatok miesta pre tých, ktorí tam podľa neho majú byť. Verím, že do tejto kategórie radí aj rôznych špekulantov, ktorí získali pekné peniaze napríklad na zriaďovaní MOM-iek, či iných záležitostí spojených s covidom.

Aj Matovič si už urobil z Milanovej toaleťák! Vraj zabudnime na zrušenie kvót na slovenskú hudbu!
15 | 10 | 2021 | TASR