A. Belousovová: Ľudia musia znášať hlúpe rozhodnutia "práškujúcich" politikov
12 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Richard Sulík je politik, ktorý dokáže "pohnúť žlčou" asi každému. Nevynímajúc ani Annu Belousovovú, ktorá na svojom FB profile poukázala na jeho povestnú aroganciu.



Odkaz ministra Sulíka

Minister Sulík nám, bežným občanom dáva jasný odkaz. Treba menej svietiť a lepšie sa obliekať. No ak je toto riešenie, ako ušetriť, tak ďakujem pekne. " Keďže ceny pôjdu hore, budem viac dbať na to, aby som spotreboval menej. Keď moje deti nechajú v izbe zažnuté svetlo, tak najprv to bude dvihnutý prst, potom to bude pár teplých slov a potom im tú žiarovku vymontujem, keď si nedajú povedať." Geniálne" ako konečne viaceré riešenia tohto pána", konštatuje v statuse Belousovová.

Napriek arogantnému výsmechu a mediálnemu lynču diskusia o covide bude!
Iniciatíva Hovorme spolu sa preslávila tým, že by chce otvoriť širokospektrálnu diskusiu odborníkov o covid 19 a o opatreniach proti tejto chorobe. Autormi iniciatívy sú bratia Matyinkovci, ktorí sa venujú hudbe. To bolo aj príčinou ich výsmechu:... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Ján Papuga

A vzápätí Slovákom múdro radí,

Pripravte si namiesto žiaroviek petrolejky a namiesto županov kožuchy. Tak vraj môžeme energetickej kríze ukázať dlhý nos. "A za TOTO platíme pána ministra zo svojich daní," povzdychla si na sociálnej sieti A. Belousovová: "Až mám dojem, že pán minister sa na všetkom okolo toho dobre zabáva."
"Dojemná starostlivosť"

"Seďte po tme a traste sa od zimy a strachu z kovidu." konštatuje politička a dodáva, že ak by sme sa z toho aj zbláznili, tak treba počúvnuť radu pani prezidentky, že nie je hanba obrátiť sa na psychiatra. "Z pohľadu bežného občana mi to pripadá, ako vrcholný sadizmus politických elít." a dodáva: "Stručne povedané: majú nás za bláznov a myslia si, že si môžu dovoliť vysmievať sa z biedy ľudí, ktorú spôsobili."

Ohrdnutá Remišová a nechápajúci primátor Košíc Poláček
O spore vicepremiérky Remišovej a primátora mesta Košice sme na našich stránkach už písali. Zdá sa však, že "príbeh" má pokračovanie. Píše o tom portál eReport. Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Ironická čerešnička na torte

Na záver statusu konštatuje, že Plačkovú asi predsa len nemali prepustiť, lebo "Ako vidno, drogy môžu ohroziť na živote aj toho, kto ich neužíva. Celkom stačí, ak musí znášať hlúpe rozhodnutia "práškujúcich" politikov ."