J. Banáš: Matovičov podvod
08 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Napriek tomu, že na zábery Matoviča, ako lepí oznamy o majetku štátu na Počiatkovu vilu v Cannes sme už takmer zabudli. Napriek tomu je faktom, že práve toto video prispelo k Matovičovej výhre vo voľbách, pripomína pre Extra plus Jozef Banáš.


Cesta k moci podvodom?

Ak je pravdou, že vila nepatrí Počiatkovi, konajú OČTK? Logické je, že by mali, veď táto vláda sa hrdí bojom proti práve takémuto obohacovaniu sa na úkor štátu a teda nás všetkých a určite by si nenechala ujsť také veľké sústo. Iba že by nie.


Pár otázok

Banáš sa na svojom FB profile v statuse zo 7. októbra 2021 pýta: "Ako to s tou vilou dopadlo? Igor  už inicioval súdne konanie, ktoré by vilu po predložení dôkazov vrátilo Slovenskej republike?" a vzápätí konštatuje: "Ak to náhodou niekto viete, dajte vedieť, lebo ak je tá vila skutočne Počiatkova, tak sa Igor dostal k moci do veľkej miery podvodom." 


Na Sulíka sa to valí: Odstúpte, človeče! Ihneď!
Ostrými páli opäť aj do Sulíka. Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha mal dlho na muške iné terče, no teraz oprášil starý. Richard Sulík sa mu situáciou na výstave EXPO v Dubaji aj jeho vyjadreniami o úradoch práce doslova postavil do... Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik