Ján Baránek: Tu to máte! Čierne na bielom! Adorované očkovanie nie je zázrakom
05 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Čo teraz? Chyba v systéme? To by som rád vedel, kde súdruhovia urobili chybu," reaguje Ján Baránek na článok, ktorý vyšiel v TASR s názvom: "Vysoká zaočkovanosť neznamená automaticky menej covidu, ukázal výskum." 


"Kto tu teda šíril hoaxy? Kto je dezolát? Kto tu mesiace klame a zavádza? Veríme vede?" Pýta sa.


Autori výskumu, o ktorých sa píše v článku, ktorý vyšiel v TASR apelujú na úrady, že pri snahe zvýšiť zaočkovanosť by sa mali vyvarovať stigmatizácie nezaočkovaných. Tá podľa nich môže spôsobiť viac škôd než úžitku. "Volajú po nastoľovaní rovnováhy života s ochorením COVID-19 rovnako, ako už sto rokov žijeme s rozličnými sezónnymi variantmi chrípkového vírusu z roku 1918," píše portál Teraz.




Uniknutý zoznam opatrení, škriepky a rozkol. Položia koalíciu?
Na verejnosť unikol zoznam opatrení, o ktorých už dva týždne rokuje špeciálna skupina pre návrat dôvery v právny štát. Obsahovať majú podľa Denníka N aj sporné body, o ktorých sa politici posledné týždne škriepili. Politológovia varujú, že hádky... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Diana Zaťková


Adorované očkovanie nie je zázrakom



Baránek tvrdí, že ten kto verí vede, keďže on jej verí s opatrnosťou, by mal po prečítaní článku konečne zmeniť názor! "Lebo, ako už vieme, iba blázon nemení názor," vysvetľuje. "Tu to máte! Čierne na bielom. To vaše adorované očkovanie nie je takým zázrakom, ako nám tvrdíte!" Píše politológ.



V závere príspevku žiada ospravedlnenie za mesiace hejtov, klamstiev, ohovárania, manipulácií, osobných útokov, znevažovania, filtrovania informácií. "A ešte jedna vec," zdôrazňuje. "Nie je toto dôvodom na okamžité ukončenie vašej "očkovacej lotérie", archetypom výsmechu všetkým strádajúcim, skrachovaným ľuďom v núdzi, dôchodcom, atď. atď.?" Dodáva politológ.



V. Pčolinský: Rozsah trestnej činnosti Makóa je obrovský. Buď si niečo urobí, alebo ujde
Exkluzívny rozhovor s bývalým riaditeľom SIS Vladimírom Pčolinským, ktorý strávil vo väzbe 175 dní priniesol portál Pluska. Vladimír Pčolinský v ňom hovorí o vzťahu Makóa a Čurillu. O svojich pocitoch vo vzťahu k exnámestníkovi SIS Borisovi Beňovi,... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová