Poľský cestný pirát ohrozoval slovenské životy. Namerali mu 2,27 promile za volantom!
30 | 09 | 2021 I TASR
Poľský cestný pirát ohrozoval životy slovenských detí. Počas šoférovania na území Slovenska mu polícia namerala v krvi neuveriteľných 2,27 promile alkoholu. Informáciu prináša TASR.

Považskobystrickí dopravní policajti obvinili 47-ročného Poliaka z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Šoféroval nákladný automobil pod vplyvom alkoholu.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, obvineného zastavila policajná hliadka dopoludnia v obci Dohňany v Púchovskom okrese. „Počas kontroly bol podrobený dychovej skúške na prítomnosť alkoholu v dychu s výsledkom merania 2,25 promile. Pri opakovanej dychovej skúške bol výsledok merania 2,27 promile,“ priblížila Kuzmová s tým, že Poliaka umiestnili do policajnej cely, hrozí mu trest odňatia slobody až na jeden rok.

Poľskí šoféri sú známi bezohľadnosťou a riskantnou jazdou. Na Slovensku už spôsobili množstvo dopravných nehôd aj s obeťami na životoch. Je načase dať severným susedom najavo, že u nás sa nesmú správať ako doma.

Lipšicove tajné schôdzky: S Kováčikom žehlil vlastné problémy. Asistovali im Košč s Pčolinským!
Zdá sa, že špeciálny prokurátor Daniel Lipšic má dve tváre. Nedávno oslavoval prvostupňové odsúdenie na štrnásť rokov väzenia svojho predchodcu, bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika, no pred časom sa s ním potajomky stretával. A ak je... Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Diana Zaťková