Izrael sa búri a ľudia už odmietajú ďalšie experimentálne vakcíny. „Dosť bolo očkovania!“ (VIDEO)
28 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Už toho majú dosť! Jedna z najzaočkovanejších krajín na svete sa búri. Izraelčania už majú dosť covidového šialenstva a najmä vakcinácie. Ukázalo sa totiž, že experimentálne vakcíny proti COVID-19 vôbec nezaberajú.


Izrael bol svetu dávaný za vzor v počte zaočkovaných proti koronavírusu. Netrvalo ale dlho a bublina spľasla. Situácia sa vyvinula tak, že tamojší ľudia začali strácať imunitu, pretože účinnosť vakcín klesala. Izraelčania opäť končili v nemocniciach a mnohí – na cintorínoch. Ako ukazuje vo videu (TU) právnik Marek Géci Izraelčania si povedali dosť, a začali sa búriť.
Posledná kvapka izraelskej trpezlivosti už pretiekla

Mala to byť ochrana pred koronavírusom a napokon aj sloboda. Ako sa ukazuje, nie je ani jedno a ani druhé. Ľudia v Izraeli to už pochopili, hoci sa vláda snaží do nich natlačiť aj tretiu „podpornú“ látku. Ani tá vraj ale stačiť nebude musieť, a tak by na rad prišli ďalšie „podpory“.

„Izrael je na nohách a majú už dosť očkovania,“ píše v krátkom statuse právnik Marek Géci, podľa ktorého zrejme posledná kvapka izraelskej trpezlivosti pretiekla po vyhlásení, že ak chcú aby boli považovaní za plne zaočkovaných, budú potrebné ďalšie očkovania. „Celý svet je už hore nohami...,“ dodáva na samý záver náš právnik Marek Géci.

ŠOKUJÚCE ODHALENIE: Izrael „laboratóriom“ Pfizeru a Izraelčania ako laboratórne potkany? Priznanie viceprezidenta farmagigantu (VIDEO)
21 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová