Brad a Angelina bojujú o pol miliardy a zámok. Brad obvinil ex-manželku z podvodu!
26 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič

Nová bitka medzi Bradom Pittom a Angelinou Jolie! Už nejde len o starostlivosti o deti, ale aj o obrovské peniaze, honosný zámok a svetoznámy obchod s vínom. O spore informuje portál Access Online.


Brad Pitt žaluje svoju bývalú manželku na súde. Tvrdí, že sa ho Angelina snaží podvodom pripraviť o zisky z vinice v južnom Francúzsku, ktorá obklopuje zámok Miraval, kde kedysi spoločne žili.

"Pomstychtivý", tak opísal Brad Pitt bývalú manželku Angelinu Jolie vo svojej poslednej žalobe. Medzi bývalými manželmi sa rozhorel nový spor. Nejde len o starostlivosti o deti, ale aj o obrovské peniaze, honosný zámok a svetoznámy obchod s vínom.

Bono Vox z U2 polonahý na jachte: Luxus za 350 miliónov!
Ako sami spievajú vo svojej veleslávny piesni z roku z roku 2000: It 'a Beautiful Day! čiže Aký to prekrásny deň! Frontman kapely U2 Bono (61) a gitarista The Edge (60) sa rozhodli využiť začiatok jesene na chytanie bronzu na ostrove Ibiza v... Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič


Ružové víno Miraval z produkcie Brada a Angeliny si získalo uznanie odborníkov a dobre sa predáva, čo prináša konkrétne zisky. Brad Pitt žaluje svoju bývalú manželku na súde. Tvrdí, že ho chce podvodne pripraviť o zisky z vinice na juhu Francúzska v hodnote asi 2,5 miliardy.

Napriek rozchodu už skôr uzavreli dohodu, podľa ktorej budú aj naďalej vyrábať víno spoločne a deliť sa o zisk. Podľa Brada však Angelina túto dohodu porušila.

Ako Brad tvrdia, Angelina sa snažia previesť svoje podiely v podniku na investorov, čo má viesť k tomu, že zisky z vinárstva pôjdu len do jej vrecka. Podľa Pitta to bol navyše on, kto investoval do podnikania s vínom, zatiaľ čo Angelina pre jeho rozvoj nepohla ani prstom a teraz chce slíznout smotanu.

Pittova spoločnosť preto zažalovala spoločnosť Angeliny a obaja spolu komunikujú prostredníctvom právnikov. Súdne spory o deti tiež neberú konca. Angelina Jolie podala žiadosť o rozvod v roku 2016, dva roky po tom, čo sa s Bradom a deťmi nasťahovala do zámku Miraval.

Herca Daniela Craiga vymenovali za čestného veliteľa Kráľovského námorníctva
Britský herec Daniel Craig, ktorý sa preslávil úlohou filmového agenta 007 Jamesa Bonda, sa stal čestným veliteľom britského Kráľovského námorníctva. Vo štvrtok o tom informoval tamojší rezort obrany, píše agentúra AFP. Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR