Ľuboš Blaha: "Kto ešte nebol označený Matovičom za "mafiána", nech sa hlási u súdruha Žinčicu"
25 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Revolucionár Blaha sa v kreativite nezaprie. Najnovšie komentuje, že "slniečka" si už tretí deň "dokola zahlcujú svoje infantilné liberálne médiá výrokom Roberta Fica, že je lepšie byť "mafiánom" ako "plagiátorom"." Nuž, aj predpoveď počasia avizovala prevažne slnečný víkend. Tak nám tu vlastne všetko pekne vychádza.


"A ani neviete, ako veľmi sa sami strápňujete. My sa na vás skvele zabávame." Píše na sociálnej sieti Ľuboš Blaha mnohým doslova "z duše".

Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

Bonnie a Clyde na Slovensku vybieľujú mozgy

"Ten výrok pochopila aj Erža z Keceroviec, čiže pokiaľ tu tretí deň oduševnene predstierate, že neviete, ako to bolo myslené, tak to máte v hlavách vykradnuté, akoby vám práve Bonnie a Clyde vylúpili mozog."
Naozaj úsmevné situácie

" Keď vás jeden z najznámejších slovenských mafiánov, ktorý svoju politickú kariéru začínal ako štartér mafiánskeho bossa Steinhubela, označí za mafiána, inteligentný človek sa zasmeje." Píše Ľuboš Blaha.

Blaha o koalícii: "Slovenské médiá si kúpili, no pravdu si privlastniť nedokážu"
"Poprosím o minútu ticha za vyšetrovateľa, ktorý sa odvážil obviniť Moniku Tódovú z Denníka N. Tomu sa povie - rituálna samovražda." Citát zo sociálnych sietí, ktorého autorom je Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Ivan Brožík

Čo je lepšie?

"A presne to urobil Robert Fico. Odkázal Borisovi Kollárovi, že radšej nech ho mafiáni označujú za "mafiána", ako by mal byť plagiátor. Iróniou dejín je, že Kollár je jedno aj druhé. Ako tyčinka Twix. Aj mafián aj plagiátor. Dve katastrofy v jednom. To nevymyslíš, to je Slovensko 2021." Kombinuje na sociálnej sieti poslanec Blaha.
Teliatka z kaviarní

"Pre teliatka z kaviarní to skúsim úplne polopate. Keby pri výrokoch Roberta Fica naskakovali titulky pre nechápavých, vyzeralo by to takto: "Lepšie je byť "mafiánom" ako "plagiátorom"." Všimnite si tie úvodzovky, moje milé hamburgerové deťúrence, tie sa v písomnom styku používajú vtedy, keď citujeme výrok niekoho iného. A presne to Robert Fico robil - stačilo sledovať kontext. Keď povedal - lepšie je byť "mafiánom", myslel tým to, čo zaznelo dve sekundy predtým od Kollára, ktorý ho za "mafiána" označil. Nože ponamáhajte hlavičky-makovičky, hádam to pochopíte." Až ba sa chcelo poslancovi Blahovi, autorovi citovaného textu, odpovedať nie, nepochopia - pozn. red. HD.

Blaha: Igor zase raz potreboval celé Slovensko presvedčiť, že nie je duševne zdravý (VIDEO)
Poslanci v našom parlamente si včera úspešne zaspomínali na „staré dobré časy“ pri doťahovačkách Matovič s Borisom Kollárom verzus smeráci. A veruže sa opäť bolo na čom zabávať. Alebo plakať? Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

O slniečkach a dlhých kábloch

"V slovenskej politike má slovo mafián dva významy a už sa na tom smeje celé Slovensko. Jeden význam je skutočný mafián, a teda zločinec, ktorý vraždí ľudí a reže hlavy. Takýchto skutočných mafiánov zatváral do basy hrdina Milan Lučanský. Za to ho potom Matovičova vláda zlikvidovala pod zámienkou boja proti nejakej fiktívnej "mafii".

"Príkladom takéhoto skutočného mafiána je Mikuláš Černák, ktorý sa pýši tým, že chcel voliť OĽaNO. Iným príkladom je Piťo či Žaluď, kamaráti Borisa Kollára, s ktorými Štartér chodil na dovolenky.  Áno, to sú skutoční mafiáni. Zločinci, vrahovia. Zapíšte do makovičiek, slniečka, chvíľku počkáme, viem, že máte dlhší kábel, sme trpezliví.. Bzzzzzzzz.... Už sa podarilo?" Pýta sa Blaha demagógov.
Keď o "mafiách" plieska Matovič

"A potom je tu ten druhý význam. To je ten, keď o "mafiách" a "hydrách" plieska-trieska Matovič či Kollár. Oni toto slovo používajú zhruba v tejto definícii: "mafián je každý politik, ktorého nenávidím, lebo je múdrejší ako ja a chcem ho uraziť, lebo nemám argumenty". Celkom trefné - pozn. red. HD.

" Vzhľadom na to, že od plagiátorov Matoviča a Kollára je na Slovensku múdrejší úplne každý žijúci cicavec, možno s malou výnimkou Jožka Pročka a Romany Tabak, oni toto slovo vyvreskujú prakticky v každej druhej vete."
Súdruh  Žinčica sa vracia

"Čiže - podľa tejto matovičovskej definície sme už stihli byť "mafiáni" úplne všetci. Kto ešte nebol označený Matovičom za "mafiána", prosím, nech sa hlási u súdruha Žinčicu." Vyzýva Ľuboš Blaha.

"Zakaždým, keď ma tak Pinelov najznámejší pacient označí, otváram šampanské. To nie je urážka, veď ani štekajúci pes vás nemôže uraziť svojim hav-hav."
Ústretový Blaha podáva pomocnú ruku

"Dúfam, drahé detičky hamburgerov, že vám vaša mentálna kapacita dovolila sledovať môj výklad až sem. Priemernému človeku celá takáto jednoduchá úvaha trvá zhruba stotinu sekundy a v hlave to naskočí samo.
U vás bolo treba takéto polopatistické vysvetlenie. Nevadí, netrápte sa, napokon, v denníku SME či v Denníku N vás pre absenciu mozgu nevyhodia z práce, to je naopak vaša rozhodujúca devíza."
"Som k dispozícii aj nabudúce, rád pomôžem, rád vysvetlím. Musíme mať s jednoduchšími tvormi trpezlivosť."

 

(Medzititulky red. HED)

Blaha: Bastardi hrajú vabank. Ide do tuhého. Nielen na Slovensku, všade
Svet sa mení, pretože udalosti v ňom naznačujú, že niečo v ľudskej populácii nie je v poriadku. Vojny, bomby, smrť a do toho doslova očkovací teror spôsobený vládami v akože boji proti koronavírusu. Kedy sa toto všetko skončí a vo svete bude opäť... Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik