Sociálny demokrat Melichcer: Prvé kroky policajného prezidenta sú zvláštne
22 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Štefan Hamran nástupom do svojej novej funkcie policajného prezidenta poctil prvým rozhovorom Denník N. V ňom sa vyjadril, že bude bojovať proti mafii. Nad týmto výrokom sa pozastavil aj mladý sociálny demokrat a perspektívna posila strany Smer-SD Igor Melicher


Štefana Hamrana do funkcie vymenoval minister vnútra SR Roman Mikulec. Ten je podľa vyjadrenia Igora Melichera sám „podozrivý a svojimi kolegami usvedčený v oficiálnej zápisnici zo závažnej korupcie a paktovania s mafiánskou skupinou.“ Preto sú Hamranove výroky o boji s mafiou, uverejnené v rozhovore pre „alternatívny, konšpiračný plátok – Denník N“ podľa Melichera veľmi zvláštne.


Kto je tá mafia?

„Rád by som vedel, koho pán nový, dočasný policajný prezident myslí pod slovom mafia? Kto je podľa človeka, ktorý má viesť policajný zbor nezávisle, odborne a profesionálne tá mafia? Pretože ak nebude vedieť odpovedať na to, koho tým reálne myslí, môžeme pána nového, dočasného prezidenta začať právom obviňovať z toho, že je spolitizovaný terajšou vládou a preto nebude vedieť vykonávať svoju funkciu riadne a nezávisle,“ upozorňuje na sociálnej sieti Melicher.
Rétorika blízka OĽaNO

„Ak pán Hamran nevysvetlí, koho myslel, keď hovoril o mafii proti ktorej bude ďalej bojovať, tak bude jasné, že začal používať politickú rétoriku vládnej koalície a hlavne hnutia OĽaNO, ktoré rovnako používa aj spolitizované vedenie Špeciálnej prokuratúry na čele s Lipšicom,“ upozornil na záver Melicher.


Poslanec Pročko sa asi zbláznil (VIDEO)
Tak už je aj náboženský priaznivec. Poslanec Jožo Pročko bol vo svojom „hereckom“ živote už všeličím, ale že si to prenesie aj do parlamentu s tým akoby niektorí, ktorí ho tam dostali, akoby nerátali. No stalo sa. Žiaľ. Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik