Bezpečnostná situácia ohľadne návštevy pápeža
13 | 09 | 2021 I Ivan Mihale/ TASR

Bratislavská polícia doposiaľ nezaznamenala žiadne prípady narušenia verejného poriadku alebo páchania inej protiprávnej činnosti v súvislosti s návštevou pápeža Františka na Slovensku. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.


"Bratislavskí policajti aj dnes monitorujú priebeh a dohliadajú na bezpečnostnú situáciu na území hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy v súvislosti s návštevou Svätého Otca Františka. Prípady narušenia verejného poriadku alebo páchania inej protiprávnej činnosti sme doposiaľ nezaznamenali," uviedol Szeiff.

Pápež František je na návšteve Slovenska, ktorá sa začala v nedeľu (12. 9.) a potrvá do stredy 15. septembra. Hlava katolíckej cirkvi zavíta do Bratislavy, Košíc, Prešova a Šaštína. Stretne sa s troma najvyššími ústavnými činiteľmi, ale aj zástupcami židovskej či rómskej komunity. V Šaštíne je na programe svätá omša s homíliou Svätého Otca.

Po odchode Svätého Otca a masových akciách vláda z nárastu infikovaných obviní Smer-SD, predpovedá Fico
Smer-SD je strana, ktorá najviac poukazuje na všetky neprávosti a porušenia zákonov u nás. Zrejme aj preto jej stúpajú volebné preferencie a jej šéf Robert Fico sa už-už chystá naspäť do vlády. Ani tentokrát si ale neodpustil kritické slová nielen... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik