Boris Kollár: "Nehádžme sa o zem, že chceme taký post a hentakú stoličku"
12 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Nie vo svojej koži sa cítil v dnešnej relácii V politike TA3 predseda NR SR Boris Kollár. Napriek snahe moderátora dostať z Kollára zas nejaké politické škriepky, predseda parlamentu ho neustále vracal k podstate. A tou sú podľa neho potreby ľudí Slovenska.


Boris Kollár pripomenul to zásadné: "Nie sme tu na to, aby sme sa zaoberali sami sebou, našimi stoličkami. Prízvukoval, že oveľa dôležitejšie, ako mocenské hry politikov sú príjmové problémy rodín, občanov.
Kriticky zdôraznil, že závažné témy a problémy by sa mali riešiť na koaličnej rade a nie iba oznamovať partnerom.
Prestaňme s egoizmom strán a politikov

"My nemáme žiadne požiadavky, každý tu niečím šermuje, my ideme s tým, s čím sme išli do volieb." Povedal Kollár.

"Prestaňme sa konečne zaoberať vlastnými miestami a začnime niečo robiť pre ľudí! "Ľudia nás zvolili, aby sme urobili aj niečo pre nich"

"Pre nás sú iné dôležitejšie priority, ako len to, kto kde sedí a kto koho povalí." Zámerne, zjavne aj smerom ku koaličným partnerom odkázal z relácie V politike TA3 Boris Kollár.

"V Za ľudí bol nechutný boj o stoličky, konečne bude pokoj," Aj toto povedal Boris Kollár na tlačovej besede
Boris Kollár (Sme Rodina), rovnako ako dnes takmer všetky koaličné strany reagoval na situáciu v strane Za ľudí na tlačovej besede. Kollár uviedol, že je rád, že konečne po dlhých mesiacoch hádok o tom, kto kde bude sedieť, kto kde bude mať akú... Čítať ďalej
08 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová