Belousovová: Silné rozšírenie nákazy môže byť dôvodom vlády skryť sa pred hnevom ľudí za pandémiu
05 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Naši (ne)kompetentní opäť rozhodli proti svojím tvrdým a rozhodným vyhláseniam. Koľký krát už? Na návštevu pápeža už pustia aj nezaočkovaných. Žeby im to slúžilo ako výhovorka, keď očakávaná tretia vlna uderí? Lebo vysoké počty ľudí v nemocniciach, ktoré očakávajú, by na zaočkovaných hodiť nemohli.


Krok s pustením zaočkovaným na akciu so Svätým Otcom, ale aj na niektoré iné podujatia u nás, kritizuje v statuse expolitička Anna Belousovová. A má na to svoje vysvetlenie, pretože Slovensko je podľa nej opäť na prvom mieste! Tentokrát ešte nie v počte zomretých na počet obyvateľov, ale za týždeň máme percentuálne najväčší nárast nakazených - 77 percent!
Nelogické kroky sú výsledkom hlúposti a neschopnosti vládnej garnitúry

„Napriek tomu na stretnutie s pápežom môžu ísť aj nezaočkovaní a uskutočňujú sa ďalej rôzne masové podujatia po celom Slovensku. Vysvetlenia sú len dve: buď už žiadna pandémia neexistuje, alebo vláda sa rozhodla pre riadne premorenie Slovenska kvôli tomu, že sa očakáva horúca politická jeseň,“ myslí si šéfka strany Národ a Spravodlivosť. Podľa nej porastie tak sociálne napätie, ako aj ceny de facto všetkých tovarov. „Nielen energií idú hore a pôjdu ešte viac,“ varuje.



Podľa Belousovovej je logické, že sa dá očakávať silný odpor verejnosti v podobe demonštrácii. „Silné rozšírenie nákazy by mohlo byť dôvodom na zavedenie núdzového stavu, zákazov konania zhromaždení a vláde by odľahlo. Mohli by sa znovu v strachu z ľudí skryť za pandémiu. Táto druhá možnosť sa mi zdá pravdepodobnejšia,“ píše politička, ktorá si totiž inak ich nelogické kroky vysvetliť nevie. „Pardon, ešte je tu jedna možnosť - hlúposť a neschopnosť tejto vládnej garnitúry. Ale aj tak mi to skôr vychádza na možnosť č. 2,“ píše na samý záver statusu Anna Belousovová.

Belousovová opäť riadne naložila vládnym predstaviteľom, vrátane prezidentky
Dnešné oslavy Slovenského národného povstania mali ďaleko od slova oslavy. Skôr by sa hodilo oslovenie uctenie. Áno, pretože „oslavy“ boli vraj kvôli pandémii rozdelené. Na časť pre politikov a časť pre pospolitý ľud. A možno to takto aj bolo... Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik