"Môjho syna poslal na smrť zas*atý dement, ktorý ani nevie že je v Bielom dome", vyčíta Bidenovi užialená matka
01 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Kathy McCollumová, matka 20-ročného vojaka, Ryleeho McColluma, ktorý zomrel pri teroristickom útoku na medzinárodnom letisku Hamida Karzaia v Kábule, podľa portálu Origo poskytla srdcervúci rozhovor pre rádio SiriusXM Patriot. V rozhovore povedala, že za smrť jej syna je priamo zodpovedný Joe Biden. A demokratickí voliči, ktorí si do funkcie zvolili neschopného ľavicového prezidenta. Sľúbila, že odteraz urobí všetko, čo bude v jej silách, aby Joe Bidena postavili pred súd a odvolali z funkcie. 20-ročný chlapec bol nasadený prvýkrát. Je ženatý, jeho manželka čaká prvé dieťa, ktoré nikdy otca nespozná svojho otca.


"Ten bezmocný, dementný parchant poslal môjho syna na smrť. Dnes ráno o 4:00 som sa zobudila a pred mojimi dverami stáli dvaja námorníci, ktorí mi prišli oznámiť, že môj syn je mŕtvy,“ povedala v rozhovore.
Matka uviedla, že ju veľmi rozrušilo, že prezident Joe Biden po útoku nič nepovedal smerom k smútiacim rodinám. Ale iba opakoval diplomatické frázy o Talibane.

"Zomrel mi syn. Môjho syna zabil bastard s demenciou, ktorý ani nevie, že je v Bielom dome. “
opakovala podľa portálu Origo otrasená matka.

Biden sa prišiel rozlúčiť s padlými vojakmi. "Dúfam, že zhoríš v pekle!", kričali na neho
V nedeľu, keď pozostatky 13 vojakov Spojených štátov zabitých nedávno na letisku v afganskej metropole Kábul dorazili na vojenskú základňu v americkom štáte Delaware, sa tam prezident USA Joe Biden stretol s rodinami padlých. Aj keď je prezident... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Poslal ho na smrť

V rozhovore pre rádio SiriusXM Patriot povedala aj to, že Joe Biden si myslí, že je senátor. Poukazovala tým na októbrové Bidenove vyhlásenie, počas kampane na prezidenta, v ktorom zmätene hovoril, že opäť kandiduje za senátora, píše Origo. "Chcela som, aby môj syn reprezentoval a bojoval za našu krajinu, ale nikdy som si nemyslela, že by ho odporný bastard poslal na smrť a potom sa usmieval v televízii, keď hovoril o tom, že ľudia sú mŕtvi. Tento parchant s demenciou musí byť odstránený z prezidentskej kancelárie. Za Trumpa by sa to nikdy nestalo." Vyhlásila matka 20 ročného vojaka a sľúbila, že urobí všetko pre to, aby bol Joe Biden odvolaný z funkcie. V nedeľu sa stretla aj s republikánskou poslankyňou Lauren Boebertovou.

Putin vydal príkaz, po ktorom západ spozornel
Ruská tlačová agentúra priniesla správu, že Putin rozširuje ruské námorné sily. Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik