Tohto politika by v Prezidentskom paláci čakal málo kto! Koho privítala Čaputová?
27 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Zuzana Čaputová mala v Prezidentskom paláci nevídanú návštevu! S malou dcérkou ju prišiel navštíviť jej niekdajší straník z Progresívneho Slovenska Michal Truban, píše Pluska. Zdá sa, že prezidentka svoje librálne korene nezaprie.


Strana Progresívne Slovensko je totiž prvou domácou základňou prezidentky Čaputovej. Práve PS nominovalo Čaputovú ako svoju kandidátku pred prezidentskými voľbami. Netrvalo dlho a vyšlo na javo, že to bolo zrejme ich najlepšie rozhodnutie. Ako strana ďalej nijako výrazne nenapredovala.



Po výhre v prezidentských voľbách však musela stranu opustiť. Teraz Čaputovú došiel navštíviť jeden z popredných členov Michal Truban priamo do práce. A nebol sám! So sebou mal aj svoju malú dcérku Marietu. „Včera išla Marietka dodať trochu pozitívnej energie svojej obľúbenej prezidentke. Ale, samozrejme, aj pracovali a rokovali o povolení väčších šmýkačiek na detských ihriskách po celom Slovensku,” uviedol Truban podľa Plusky.

„Išlo o krátke súkromné stretnutie. Michal Truban aj s manželkou Adelou prišli prezidentke ukázať svoju dcérku Marietku. S prezidentkou sa videli prvýkrát po vyše roku,” potvrdil Martin Strižinec, hovorca prezidentky Čaputovej.

 

 

Prvé úryvky z Varholíkovej knihy: Ľutuje svoje činy úprimne alebo chce zarobiť na smrteľnej nehode?
24 | 08 | 2021 | Tibor Sipos