Heredoš: Čekan zarába na štátnych zákazkách. Zisky posiela do amerického Delaware s nulovou daňou
26 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Pavol Čekan je slovenský vedec pôsobiaci v oblasti molekulárnej biológie, biochémie a molekulárnej onkológie, ktorý sa podieľal na troch patentoch v oblasti výskumu RNA. Jeho spoločnosť MultiplexDX darovala Slovensku 200 tisíc PCR testov na koronavírus slovenskej výroby. Lenže...


Poslanec parlamentu za hnutie Republika Miroslav Heredoš v statuse odkrýva, čo malo byť slovenskej verejnosti, ale aj niektorým štátnym orgánom utajené. Skrývajú sa za tým, prirodzene, peniaze. Heredoš odkrýva, kto je vlastne Pavol Čekan, kto ho riadi a ako podniká. Zároveň prezrádza, že na neho a jeho subjekt podáva podnet Finančnej správe SR.
„Matka“ Čekanovej firmy je v americkom štáte, ktorý je daňovým rajom!

„Toto je človek, ktorý rozpráva Slovákom, ako sa treba ‘testovať’, že ‘netestovaní budú chodiť zarúškovaní’ a ako sa treba očkovať,“ píše Heredoš. Vzápätí sa púšťa do odkrývania istých skutočností. „Tento slávny vynálezca rozlišovacieho testu COVID/CHRÍPKA, na ktorý dostal zo štátu zmluvu na 396 000 euro (na centrálnom registri zmlúv, 26. 10. 2020) podniká štýlom 90. rokov. Platiť dane nie je potreba. Jeho firma vygenerovala vyše 800 000 euro obrat a napriek tomu je suverénne vyše 80 000 v strate,“ šokuje Herdoš.

„Chcete vedieť prečo? Nech sa páči. Informácie z 25. júna 2021,“ informuje poslanec Republiky. Odkrýva pozadie vedcovho biznisu. „Čekanovým partnerom v slovenskej eseročke, ktorú založil 14. januára 2016, je od 28. septembra 2018 americká matka MultiplexDX, Inc. Táto materská firma Čekanovej eseročky, tohto podvodníka so zdravím, je MultiplexDX, Inc., na adrese Greentree Drive 160, City of Dover 199 04, USA. Je registrovaná v meste, ktoré sa nachádza v americkom štáte Delaware. Tento štát je daňovým rajom alebo off-shore a daň v tomto štáte je 0 percent,“ prezrádza šokujúcu informáciu Heredoš.

Blaha: Pán Čekan, viem, že by sa vám páčilo, keby existovala len jediná „pravda“, ale nás neumlčíte
Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha si ide svoje a len tak ho niečo nezastaví. Teda aspoň čo sa týka očkovania experimentálnymi vakcínami proti COVID-19. Za jeho slová ohľadom bojkotu keksíkov od firmy Sedita ho skritizoval i vedec Pavol Čekan, ktorý si... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Čekanova MultiplexDX, s. r. o., na Slovensku pôsobí iba ako dcéra americkej spoločnosti

„Čekanova MultiplexDX, s. r. o., tak na Slovensku pôsobí iba ako dcéra americkej spoločnosti. Je to nastrčený herec, ktorý plní úlohy americkej matky DX a peniaze od nášho štátu, ktoré jeho firma skasíruje, ani neskončia zdanené pre občanov,“ vysvetľuje poslanec Heredoš.

A dodáva: „Navyše - do tohto ‘mladého startupu’, ako si Čekan nazýva svoje podnikanie s MultiplexDX, s. r. o., investovala skupina Neurology Ventures, a. s., ktorej štatutárom nebol do polovice roku 2018 nikto iný ako Ivan Štefunko z Progresívneho Slovenska!“ páli ďalej ostrými Heredoš.



„Pamätáme si duo Štefunko - Mistrík? A neskôr Štefunko - Mistrík - Čaputová? Nitky sa už splietajú. Už chápeme, prečo bol Mistrík v krízovom štábe a prečo sa Čaputová mala a musela stať prezidentom?“ kladie Miroslav Heredoš na záver statusu zaujímavú otázku.

Prečo naša vláda tak dlho núti ľudí očkovať sa AstraZenecou? Pfizer má podľa Čekana skvelé výsledky
Konečne nejaké dobré správy! Biochemik Pavol Čekan okrem zlepšujúcich sa pandemických čísiel dáva na sociálnej sieti do pozornosti štúdiu, ktorá dokazuje, že očkovanie Pfizerom je účinné. Vakcína má vraj skvelé výsledky. Čítať ďalej
10 | 05 | 2021 | Diana Zaťková