Laššáková: Progresívne deti slovenskej kaviarne klamú účelovo, bezcharakterne a nebezpečne
24 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

V najnovšom príspevku na sociálnej sieti sa právnička Judita Laššáková venuje nálepkovaniu progresívnymi europoslancami. Tentokrát nenálepkovali Uhríka, či Radačovského, ale najliberálnejšiu slovenskú europoslankyňu Moniku Beňovú.


"Progresívni politici Hojsík a Šimečka ju priradili do košiara s nálepkou ‘fašisti’," píše Laššáková a považuje za povinnosť ozvať sa proti oportunisticky nastaveným propagandistom s diktátorskými sklonmi.


Laššáková na úvod príspevku upozorňuje, že neznalosť zákona nikoho neospravedlňuje. A zdôrazňuje, že neznalosť a polopravdy sú v politike síce bežnou praxou, ale to neznamená, že sa s tým máme a môžeme zmieriť. Podľa jej slov "progresívne deti slovenskej kaviarne" klamú účelovo, bezcharakterne a nebezpečne.

Spomína aj na pochybenie Moniky Beňovej, ktorá v roku 2016 všetkých voličov ĽSNS označila za fašistov, čím sa tiež dopustila nálepkovania. Laššáková však považuje za dôležité zastať sa jej v prípade útoku zo strany Hojsíka, Šimečku a ďalších.

Mičovský píše Matovičovi. Protikorupčný étos hnutia OĽaNO je fuč! Ostali len korupcia a lži!
Bývalý minister poľnohospodárstva za OĽaNO už nedokáže mlčať. Matovič podľa neho kryje korupciu. Protikorupčný étos hnutia OĽaNO je podľa MIčovského preč. A osobná nevraživosť Matoviča voči nemu sa začala, keď upozornil premiéra plagiátora, že by... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Petra Demková

Hojsík a Šimeška kvôli rozhodnutiam Fica útočia na europoslancov, ktorí sa ničím neprevinili

"Martin Hojsík, hviezda európskeho parlamentu, spoločne s najusilovnejším protiruským štváčom Michalom Šimečkom, v prípade ktorého nesmieme zabúdať na to, že pracoval ako asistent europoslanca Borisa Zalu za Smer-SD, vytvorili iniciatívu a spísali otvorený list," píše Laššáková.

Pripomína, že progresívni europoslanci v liste žiadajú frakciu sociálnych demokratov Európskeho parlamentu, ktorej oni nie sú členmi, aby vylúčili zo svojho stredu europoslancov za Smer-SD – Moniku Beňovú, Miroslava Číža a Roberta Hajšela. Iba preto, že predseda ich domovskej národnej strany Robert Fico vyzýva ľudí na protest k 29. výročiu dňa Ústavy SR.

Čistou konšpiráciou podľa Laššákovej by bolo tvrdenie, že iniciátori tohto paškvilu sú okrem mentálneho nastavania boľševika pripravení chrániť prezidentku, ktorá vzišla z ich materskej strany. "Veď demonštrácia avizovaná Ficom sa má konať v Košiciach pred budovou Ústavného súdu SR. Zlyhania prezidentky treba pripomínať. A zlyhanie v otázke referenda patrilo k fatálnym, a to nielen s ohľadom na devastačné účinky na jej preferencie. Skutočnosť, že tento štátnický a politický poklesok Fico a Smer-SD pripomínajú, sa inkvizítorom, pardon, iniciátorom listu europoslancom Hojsíkovi a Šimečkovi nepochybne nepáči," vysvetľuje Laššáková.

Žiak z SaS zabudol, že je poslancom NR SR: Robil reklamu Horalkám, teraz bude čeliť pokute
24 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Oni rozhodnú a občan sa podľa toho má, dokonca musí správať

Na záver príspevku Laššáková pripomína, že o fašistickom zaradení svojich kolegov rozhodli europoslanci ako Hojsík alebo Šimečka. Ten Šimečka, ktorého predvolebnú kampaň charakterizuje Poliačikova veta: „Mišo povedal, že mám behať, tak sa nepýtam, ale behám!“ Laššáková sa preto pýta: "Čo môže ešte lepšie dokumentovať diktátorské sklony slovenských progresívnych politikov?"

"Im je jedno, čo si ľudia myslia! Oni rozhodnú a občan sa podľa toho má, dokonca musí správať. Chybou pani europoslankyne Beňovej bolo, že to dávno nepostrehla. Škoda, inteligencie na to má dostatok. Žiaľ, vybrala si tak, ako si vybrala. Teraz sa to môže zdať, že jej výber bol zlý," dodáva na záver právnička Judita Laššáková.

Eštok: Nikomu by nenapadlo, že Matovič môže škodiť aj v skutočne veľkom rozsahu
Hochštapler, ktorý sa náhodou ocitol v politike a desať rokov tvoril jej okrajovú časť. Tak začal opozičný poslanec za Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok svoj komentár o ministrovi Igorovi Matovičovi. Čítať ďalej
23 | 08 | 2021 | Tibor Sipos