Bukovský: Šanca vyhrať je dôležitejšia ako vlastná dôstojnosť?
22 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovacia lotéria je nezmyslom Igora Matoviča, ktorá bola od začiatku veľmi kritizovanou. Napriek tomu sa do nej prihlásili státisíce zaočkovaných ľudí s nádejou na vysoké výhry. Už v premiére však dopadla hotovou katastrofou. Dnes večer bude mať, po určitých úpravách pravidiel, reštart.


Ak si minister financií myslel, že s vidinou ľahko zarobených peňazí sa do očkovania pohrnú tisícky Slovákov, tak sa rozhodne zmýlil. Napriek tomu sa od tejto svojej šialenosti nenechal odradiť a, ako obyčajne, ide si svoje. Ako informuje portál ereport.sk, za lotériu si od lekára Igora Bukovského, ktorý lotériu, ale aj očkovanie samotné, dlhodobo kritizuje, vo videu vypočul svoje.
Očkovacia lotéria nie je v súlade s vedeckými štúdiami

Bukovský sa iba nedávno vyjadril, že očkovacia lotéria podľa dostupných štúdií nepodporuje záujem o očkovanie. „Výsledný efekt je zanedbateľný a náklady sú obrovské, preto ide o neefektívne využité peniaze. Ľudia, ktorí to robili a skúšali odkazujú, že je to veľmi neefektívne použitie prostriedkov, ktoré by sa dali použiť v takej situácii úplne inak a oveľa lepšie,“ tvrdí v najnovšom videu lekár, ktorému ale dosť prekážajú aj ľudia, ktorí sa lotérie  zúčastňujú.

Harabin: Očkovacia lotéria organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych orgánoch (VIDEO)
Slávna Matovičova očkovacia lotéria sa ešte ani nezačala a už sa musí boriť s obrovskými problémami. Neuniklo to ani Štefanovi Harabinov. Podľa neho ide o akciu, ktorá je organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Každý človek, ktorý chce chrániť svoju ľudskú dôstojnosť bude takúto hru chorej mysle ignorovať. Aj ako očkovaní, aj ako účinkujúci. Pamätajme si všetkých, ktorí sa toho zúčastňujú na televíznej obrazovke ako ľudí, ktorí zapredali svoju dušu peniazom ministra financií,“ šokuje Bukovský, podľa ktorého nie je očkovacia lotéria v súlade s vedeckými štúdiami a každý, kto sa jej zúčastňuje, podporuje šírenie spoločenského konfliktu.

Matovičova očkovacia lotéria zabáva celý internet. Zrejme až na pani Zuzanu z Prešova (FOTO)
Slováci majú o zábavu postarané, aj keď mnohých skôr praktiky donútiť občanov k očkovaniu hnevajú. Internetom sa šíria meme obrázky súvisiace s očkovaciou lotériou, ktorú inicioval expremiér a minister financií Igor Matovič. Slováci to nedarovali... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


„Upisujú dušu diablovi,“ zdôraznil lekár a vzápätí sa pustil aj do kritiky ministra financií, na ktorom nenechal nitku suchú. „Človek, ktorý v Slovenskej republike spravuje peniaze celého štátu sa chvastá tým, ako koná v rozpore s vedou, zdravým rozumom, marketingom aj zákonom, ktorý nám sľuboval. Ak by však OĽANO presadilo zákon o hmotnej zodpovednosti politikov, ako nám pred voľbami sľubovali, tak by za takéto konanie musel ísť minister financií do basy asi aj na doživotie.

Hmotnú zodpovednosť totiž nebude môcť splatiť Slovensku, keďže sa ako správny daňový podvodník chváli tým, že nemá žiadny majetok,“ myslí si o Matovičovi Bukovský a dodáva, že očkovacia lotéria ponižuje ľudí. „Veľa ľudí považuje svoju šancu na výhru za dôležitejšiu, ako svoju vlastnú dôstojnosť,“ skonštatoval doktor Igor Bukovský vo videu.

Murín: Naši známi majú po očkovaní vážne zdravotné problémy. Toto je lotéria so zdravím národa!
Publicista Gustáv Murín na príklade svojich známych odkazuje Igorovi Matovičovi, že očkovanie je lotéria so zdravím národa. Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik