Ivan Bošňák: Igor, nechajte Taliban, Talibanom. Vy ste Slovensko ubili za 20 mesiacov
19 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Vy ste nepotrebovali 20 rokov. Za 20 mesiacov ste ubili Slovensko. Ponížili vlastných voličov a obyvateľov. Minuli miliardy. Do školy nepustili nie že dievčatá, ale ani chlapcov. Zavreli štadióny. Vychádzky dal len do 20:00. Nedohodli ste sa s nikým a na ničom. Rozhádali sa so všetkými a aj so sebou. Zostali Vám ako kamoš bývalý štartér a vexlák. Máte falošný titul. A v priamych prenosoch ste kameňovali ženy, dámy, vedcov, každého." Ivan Bošňák


Príspevok Ivana Bošňáka na sociálnej sieti sa môže zhodnotiť rôzne. Jedno je z neho ale možné vyčítať okamžite. Bošňák určite nepatrí k fanúšikom Igora Matoviča. Nemlčí a nedáva si ani servítku pred ústa. Čo na srdci, to na jazyku a nedávno zverejnený status veru môže Matoviča "zabolieť."

Prečo navštívil súťažiacu Zuzanu? Matovič nemá žiadne svedomie, zachraňuje len vlastnú zvrátenú šou
Pondelok večer navštívil súťažiacu Zuzanu z Prešova, "aby jej vybavil výhru, o ktorú prišla". Samozrejme... Pravdou však zostáva, že národ si veľmi rýchlo uvedomil bizarnosť celej tej frašky s nezmyselnými pravidlami. Preto musí minister financií... Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

"Ku hradu Matovič priviedol svorku kazateľov - mullov z rôznych kmeňov"

"Zavreli ste hranice a vyhnali všetkých na testy, zahltili ste nepripravené nemocnice a k pitevniam museli za Vašej vlády pristavovať mrazáky. Odovzdali ste okresné úrady väčšinou nepripraveným karieristom. Vlastným talibom zo spriateleného kmeňa borisových pčolov," píše Ivan Bošňák.

"V parlamente permanentne a opakovane ohrozujú naše slobody Vaši fundamentalisti, ktorí by si v názoroch na voľnosť žien mohli s talibmi ruky podať. Priviedli ste ku hradu svorku kazateľov-mullov z rôznych kmeňov. Dali ste im léno, uplatili drobným cashom vo forme poslaneckého platu. A aj Vy ste tam vrieskali ako zmyslov zbavený aj na koaličných poslancov," pokračuje dátový analytik.

"Neopovažujte sa povedať, že sme manipulovaní! Vypli sme televíziu, zapli mozgy a vyšli do ulíc.“ (Vladimír Prochvatilov)
Komentár Vladimíra Prochvatilova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Zuzana Perželová

"Ozaj, v Prešove ako? Na detskú onkológiu nezájdeme?"

"Mnohí sú v krásnej krajine ochotní odletieť mimo Váš dosah, ale na rozdiel od dnes už emirátu Afghání vieme, že nás veľmi pravdepodobne čaká budúcnosť bez Vás. To je naša viera a nádej," dodáva ďalej.

"Ozaj, v Prešove ako? Na detskú onkológiu nezájdeme?" Pýta sa Bošňák. "Budem Vaším sprievodcom a rád. Určite viete pomôcť. Nechajte talibov talibmi a pracujte na tom, aby nebolo obdobím potupy demokracie po Vašom priemerovaní aj Vaše miništrovanie. Pokoj Vám. Igor Akbar," píše Bošňák.

A v závere príspevku odkazuje Matovičovi: "Ste proste multitalent. Expert na blízky východ, armádu a vojenskú stratégiu. Politológ a štátnik, priam galaktického významu. Keď upracete MinFin, mali by ste ísť rovno za šéfa OSN. Žiadne výzvy nie sú pre Vás neriešiteľné. Máloktoré vaše riešenia neprinášajú úspech a slávu. Škoda to neskúsiť."

Pavol Jakubec - u ľudí to prehnal nielen svojím výrokom, ale aj stavbou hotela v chránenej oblasti
Či svoj výrok voči nezaočkovaným Pavol Jakubec ľutuje nevedno, isté ale je, že sa zaň voči nemu zdvihla obrovská vlna nevôle. A ako sa ukazuje, ľudia nie sú proti nemu iba za jeho slová, ale aj za to, čo stavia v lyžiarskom stredisku... Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik