Heger je už ako Matovič. A opäť to od ľudí schytal: „Úplne darmo, ste špiny zapredané západu a Amerike!“
18 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia v Afganistane je viac ako vážna a uteká odtiaľ každý kto môže. A tu ajhľa, premiér našej vlády Eduard Heger sa zahral na Supermana a medzi poslednými zbadal, že v tejto „krajine zla“ sú aj Slováci, pre ktorých je treba poslať špeciál. Kde ale pristane keď všetky letiská sú uzatvorené? Hmmm?


Premiér Eduard Heger predviedol a ukázal presne to, aká je táto vláda neschopná. V statuse sa síce chváli, že naša vláda koná, len zabudol napísať, že kedy a ako. Situácia si vraj vyžaduje rýchlu reakciu, no opäť akosi pozabudol napísať, že toto už predviedli mnohé štáty pred nami, vrátane Čechov. Takže žiadny Supermani, ale dokonalý Pat a Mat.
A kto ochráni občanov SR pred vami? Tiež sa bojíme o svoju bezpečnosť

„Situácia v Afganistane je vážna a vláda koná,“ píše Heger hrdo v úvode svojho statusu a dodáva: „Oceňujem koordináciu rezortov Ivan Korčok a Jaro Naď – minister obrany, OĽaNO. Spoločne pripravujeme vyslanie slovenského špeciálu do Afganistanu. Situácia si vyžaduje rýchlu reakciu, aby sme včas pomohli tým, ktorých životy sú ohrozené. Bezpečnosť občanov je našou prioritou.“ Týmito slovami ale Slovákov vôbec neuspokojil, ba práve naopak, poriadne rozhneval. A tí mu to v diskusii pod jeho statusom dali aj poriadne „vyžrať“. Ľuboš Vlach to napísal stručne a jasne: „Presne tak Hegi... pošli špeciál, sadnite doň celá vláda, celé oľano a celá prezidentská kancelária aj s Madam... a už sa nevracajte. Konečne niečo dobré spravíte pre Slovensko... Možno síce uškodíte Afgáncom, ale oni toho už zažili...“

„Neskoro, a tí dvaja páni by mali uvaliť sankcie na USA, za ovocie „demokracie“ vo svete. Rovnaký meter na všetkých „rozvracačov sveta“. Amerika zožne, čo zasiala, a Európu zaplaví vlna grázlov. Ale Amerika je nám bližšie, veď jej slúžime. Asi tak. Keď Taliban zverejní americké dokumenty z „mierovej misie“ v Afganistane, bude to zaujímavé,“ konštatuje Ján Fačkovec. „A kto ochráni občanov SR pred vami? Tiež sa bojíme o svoju bezpečnosť. Rovno cela vláda nasadnite do špeciálu a ostaňte v Afganistane,“ odkazuje premiérovi Janulka Kolesár Marcinová.

Po 20 rokoch a miliardách dolárov je americké fiasko v Afganistane horšie ako sovietske zlyhanie (Paul Robinson)
Názor Paula Robinsona (Russia Today) Čítať ďalej
14 | 08 | 2021 | Diana Zaťková

Prajem vám všetkým choroby, ktoré majú ľudia a vaša vláda im odmietla pomoc

Starosti o Slovákov na Slovensku však malo veľa diskutujúcich. „A naším občanom kto pomôže? On ako otec najprv uprednostňuje cudzie deti a rodinu, a až potom, ak mu zvýši čas, tak potom sa na chvíľu venuje svojím deťom?????? Ceny rastú, platy stagnujú, ľudí vyhadzujú s práce, atď. Kto môže pomôcť a nepomôže vlastným, ale pomáha najprv cudzím nerobí dobre,“ pripája sa do diskusie Peter Bartoš. „A čo situácia Slovenska? To vás nezaujíma, že na Slovensku je viac ako 640 000 Slovákov v chudobe. A čo tí chudáci živnostníci čo skrachovali kvôli tejto vláde, a čo tie ich rodiny? Tie sú pre vás nepodstatné pre túto vládu? Je mi z vás na grc. Úplne darmo, ste špiny zapredané západu a Amerike,“ rozohnil sa Stano Semian.



„Ty kkt!!! Životy občanov boli a sú ohrozené počas vašej vlády neustále!!! Minulý rok ste XY ľuďom zamedzili zdravotnú starostlivosť!!! Dnes dávate naše peniaze na reklamy podporujúce vakcíny vo výskume, za ktoré nikto nechce zobrať zodpovednosť ak by nastali (aj nastali) vedľajšie účinky. Míňate naše peniaze na armádu, a myslím si že minimálne 90% ľudí sú proti, ale naše peniaze ktoré vám zlodejom každý mesiac odovzdávame, odmietate dať najväčšiemu zlu na Slovensku - RAKOVINE!!! Ste banda chujov ktorým velí piča, podvodne dosadená proti občanom pôsobiaca striga z hradu!!! Prajem vám všetkým choroby, ktoré majú ľudia a vaša vláda im odmietla pomoc, kvôli chrípke!!!“ napísal poriadne ostrý komentár Vladimír Rozina.

Rastú civilné obete v Afganistane. Načo bola dobrá 20-ročná okupácia NATO?
31 | 07 | 2021 | Diana Zaťková