Žiadna sloboda pre očkovaných: "Očkovací zázrak" Gibraltár sa vrátil k obmedzeniam
15 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Zatiaľ čo politici v Nemecku a Rakúsku naďalej spievajú chválospevy na "spásonosné dvojité očkovanie" a šíria rozprávku o tom, že s očkovaním sa strach z korony skončil a sloboda je na dosah, "plne zaočkovaná" vzorová krajina Gibraltár dokazuje presný opak. Zavádzajú sa tam prvé obmedzenia, píše report24.news.



Dramatický nárast počtu nakazených

Počet nakazených koronavírusom na Gribaltári sa len od 1. júna zvýšil o neuveriteľných 2 500 percent (!). K tomuto dňu bolo zaočkovaných 99 percent populácie. "Vysnívaná miera", ktorej dosiahnutie je podľa logiky agitátorov očkovacej lobby oveľa vyššie ako proklamovaná 75- až 80-percentná miera zaočkovanosti. Práve tá sa udáva ako cieľ na dosiahnutie kolektívnej imunity.

Fatálne následky očkovania: Hlavný nemecký patológ žiada viac pitiev očkovaných ľudí. 30 až 40 percent údajne zomrelo „na očkovanie“
Viac ako jedno z troch úmrtí po očkovaní môže byť spôsobené samotným očkovaním. Taký je výsledok z viac ako 40 obdukcií, ktoré urobil Prof. Dr. Peter Schirmacher z Ústavu patológie na Univerzite v Heidelbergu. Najnovšie údaje zo štúdie Biontechu... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Ako informuje americký zdravotnícky portál „Natural News“, vláda britskej kolónie na juhu Španielska je teraz v rozpakoch. Miera zaočkovanosti sa aj v dôsledku vysokého počtu ľudí dochádzajúcich za prácou aritmeticky vyšplhala vysoko nad 100 percent. Dokonca prekročila pôvodné očakávania politikov. Eufória však netrvala dlho. Hoci súčasná 7-dňová incidencia 19 je stále v miernom rozmedzí, v absolútnom vyjadrení je nárast v rozpore so všetkými prognózami. A to aj napriek tomu, že v súčasnosti ho nesprevádza vyššia miera hospitalizácie, ani  znepokojujúci nárast prípadov, ktoré si vyžadujú intenzívnu lekársku starostlivosť a priebeh ochorenia by bol vážny.

Vírus sa vracia! Majster sveta v očkovaní – Izrael bojuje s raketovým nárastom nových prípadov (Peter Münch)
Komentár Petra Müncha (Süddeutsche Zeitung) Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Opak "kolektívnej imunity“

Napriek tomu úrady na polostrove zrušili až do septembra všetky veľké verejné podujatia. Gibraltárske ministerstvo kultúry a Úrad pre civilné núdzové situácie vyzvali všetky súkromné inštitúcie, aby urobili to isté. Je to zvrat oproti situácii v Británii, kde boli takmer všetky obmedzenia zrušené od 19. júla, tzv. "Dňa slobody". Na rozdiel od predpovedí o konci koronavírusu najmä v Nemecku sa počet prípadov v tejto krajine odvtedy nezvýšil. Naopak, prudko poklesol z vtedajších 400 na súčasných približne 280 prípadov za sedem dní.

V tomto ohľade nie je na situácii na Gibraltári znepokojujúce ani tak hroziace systémové preťaženie zdravotného systému, ale to, že očkovanie zrejme nemá na "vlny" koronavírusu vôbec žiadny účinok. To okrem všetkých nebezpečných vedľajších účinkov a škodlivých následkov opäť spochybňuje jeho zmysel z epidemiologického hľadiska.

Masívne vedľajšie účinky po očkovaní detí teraz aj v Rakúsku. Trpké svedectvo matky dvoch vážne chorých detí (Willi Huber)
Komentár Williho Hubera (Report24) Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Bolo očkovanie zbytočné?

Zmätené nemecké médiá si nedávno v súvislosti s Gibraltárom položili otázku: "Bolo očkovanie zbytočné?Ak sú teraz bary, reštaurácie a nočné kluby na Gibraltári opäť vyzývané na "zvýšenú opatrnosť" a voľnočasové aktivity sa opäť zastavia, ak sa opäť vyžadujú negatívne výsledky testov na COVID-19 dokonca aj od očkovaných, potom by malo aj zarytým zástancom očkovania pomaly dochádzať, že ich spásonosná injekcia môže byť možno menej účinná ako placebó..., uzatvára report24.news.

Policajné násilie proti pokojným demonštrantom na základe klamstva úradnej moci
Demonštrácia 80-tisíc ľudí za sexuálnu rozmanitosť bola povolená. Ohlásený protest 20-tisíc ľudí o týždeň neskôr na základné práva však nie. A dôvod? Údajne mali vopred avizovať, že nebudú mať rúška. Samozrejme, že išlo o čistý výmysel. Poslal tak... Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová