Daniel Krajcer reaguje na nový Covid automat: "To je choré!"
11 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

Bývalý minister kultúry a moderátor Daniel Krajcer sa pustil na Facebooku do koaličných politických strán. "To je choré," odkazuje im. Reaguje tak na informáciu, že koaličné strany návrh konzília pri ministerstve zdravotníctva neschválili, rokovanie sa posunulo na dnes podvečer. 


Informácia, že koaličné strany nový Covid automat neschválili, aj keď sa pôvodne rátalo s tým, žeby mohli, priniesol portál Denník N. Ako informujú, k návrhu konzília pri ministerstve zdravotníctva prichádzali pripomienky koaličných strán a rokovanie sa presunulo na dnes. Táto informácia doslova "rozčúlila" bývalého ministra kultúry a moderátora Daniela Krajcera, ktorý reagoval na sociálnej sieti. "To je choré," píše.

Ľudia, dobre si pamätajte, kto je autorom hanlivých prívlastkov na vašu adresu, odkazuje Farkašovský
Niektorí naši vládnuci politici si osvojili slová, ktorými doslova urážajú pospolitý ľud. A najmä ten, ktorý sa búri proti ich často nezmyselným príkazom a nariadeniam. Zabúdajú pri tom, že aj oni sami pred vstupom do vlády či parlamentu, alebo na... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Pandémia sa pre viaceré strany stala nástrojom na naháňanie preferencií

"Celkom rád by som sa dozvedel, prečo sa k novému Covid automatu vyjadrujú a dokonca ho menia, koaličné politické strany?" Pýta sa. V príspevku na sociálnej sieti vysvetľuje, že najväčším problémom je, že pandémia sa pre viaceré strany stala nástrojom na naháňanie preferencií. A častokrát na úkor zdravia a životov ľudí.

"To je choré! Máme tu predsa konzílium odborníkov a následne vládu, ktorá má predložený návrh posúdiť a uviesť do praxe. Čo s tým ale dočerta majú politické strany, ktorých motivácia a zvyčajne aj odbornosť je úplne niekde inde?!" Pýta sa v závere príspevku a otvára priestor na zamyslenie.

Politológ má o očkovacej lotérii jasný názor: "Matovič iba plytvá peniazmi nás všetkých! Je to fiasko"
Politológ Jozef Lenč zhodnotil možný dopad Matovičovej očkovacej lotérie ako veľké fiasko. V rozhovore pre Plus JEDEN DEŇ sa vyslovil, že minister financií iba plytvá peniazmi daňových poplatníkov. Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Diana Zaťková