Madam Čaputová, dnes v USA vedia, komu slúžite. Slováci to ale nie sú. Hanbite sa! Odkazuje Blaha
28 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha má doslova spadnuté na mnohých politikov, ktorých kritizuje kde sa len dá. Na popredné priečky v jeho hierarchii neobľúbencov sa zaradila aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorú poriadne skritizoval aj v jednom zo svojich posledných statusov.


Blaha pre kritiku hlavy štátu nechodí ďaleko a zvyčajne si pri tom servítku pred ústa vôbec nedáva. Stalo sa tak aj teraz, keď v statuse nenechal na nenávidenej Zuzane Čaputovej doslova nitku suchú. Mimoriadne mu vadilo najmä to, že jej trvalo „až jeden deň, kým podpísala zákon o očkovacom apartheide“. Tým podľa neho dala jasne najavo, že nereprezentuje 60% občanov, ktorí sa nezaočkovali. „Naprázdno“ ale neodišiel ani šéf diplomacie Ivan Korčok.
Sami zaočkovaní si neželajú povinné očkovanie, sami zaočkovaní nechcú diskrimináciu

„Ona tu je len pre Pfizer. Keď sa 600 tisíc Slovákov dožadovalo referenda, aké sa už na Slovensku dvakrát konalo, Čaputová cítila nekonečné pochybnosti, či je referendum v súlade s demokraciou. Ale keď Hegeromatovičova vláda schváli zákon, ktorým vytvorí dve kategórie ľudí, tak to nevadí - tam nemá ani najmenšiu pochybnosť,“ hnevá sa podpredseda Smeru-SD na hlavu štátu a jasne odkazuje, že smeráci to dajú na Ústavný súd.

„Madam Garderóba, vôbec sme nerátali, že urobíte niečo iné ako chce Heger s Matovičom. Ste len vládna parafa, kým my sme tu pre ľudí,“ páli Blaha do prezidentky ostrými a dodáva, že aj tak je nekonečná hanba, že je nominálne prezidentkou Slovenskej republiky a správa sa ako reklamný maskot Pfizeru. „Vy nenávidíte ľudí a milujete len seba a svoje garderóby,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého všetci vládni politici, ktorých stvorila Amerika, sa správajú rovnako.

"Pani Čaputová, Vy ste symbolom zla! Budete musieť odísť. Zutekať preč z politiky, preč zo Slovenska!" soptí Blaha
Ústavní sudcovia neodsúhlasili vypísanie referenda, pretože referendová otázky nebola, podľa nich, v súlade s Ústavou. Týmto odštartovali kritický hon nielen sami na seba, ale aj na prezidentku, ktorá sa na nich obrátila. Rozhodnutie „nevoňalo“ ani... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Čaputová, Korčok, Heger, Naď... Rozoštvávajú Slovensko a šíria nenávisť voči nezaočkovaným. Korčok to dnes vyjadril asi najstupídnejšie - vraj kto sa zastane zaočkovaných? Ako keby im niekto ubližoval! Sami zaočkovaní si neželajú povinné očkovanie, sami zaočkovaní nechcú diskrimináciu, ale Korčok demagogicky ziape, že ak sa zastaneš niekoho, koho bijú, tak si proti tým, ktorých nebijú. Počas nacizmu by určite kričal, že čo tam po Slovanoch či Židoch, ale kto sa zastane Nemcov! Čisté psycho!“ pridáva smerák s jeho typickým sarkastickým humorom.

Belousovová: Čaputová je zlá a zákerná a dostatočne cynická osoba, ktorá rada hrá na city ľuďom
Skutočnosť, že ústavný súd neodporučil referendum o predčasných voľbách veľmi ťažko nesie opozícia. Búria sa však aj ľudia či niektorí expolitici. Jednou z nich je predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová. Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Aj očkovaní môžu šíriť Covid, tak by na hraniciach mali byť všetci rovnako testovaní

„A dobre počúvajte, vy všetky Čaputové a Korčokovia! My nemáme nič proti očkovaným, máme k ich rozhodnutiu plný rešpekt! Ale rovnaký rešpekt máme k tým, ktorí sa zaočkovať nechcú dať. Podľa medzinárodných rezolúcií a európskych nariadení na to majú právo. Ak toto Korčok nevie, tak nech položí funkciu ministra zahraničia! Chceme len rovnaké práva pre všetkých. Aj očkovaní môžu šíriť Covid, tak by na hraniciach mali byť rovnako testovaní,“ odkazuje Blaha, podľa ktorého by nemalo byť dôležité či si prispel Pfizeru k ziskom, ale či sa vraciaš zo zamorenej krajiny.



„A chcieť od ľudí, aby sa každých pár dní testovali, ak chcú ísť do reštaurácie či do fitka, navyše, za vlastné - to je ekonomické zotročenie polovice národa! Ak toto nie je segregácia, tak potom nič! Madam Čaputová, ak vám ani toto nestálo za to, aby ste sa obrátila na Ústavný súd, je jasné, že ste opäť zradili slovenský národ. Zmarili ste referendum, a teraz ste zmarili zdravý rozum,“ konštatuje smerák Blaha a na samý záver dodáva: „Keď vám z USA pred rokmi poslali 175-tisíc dolárov, vedeli, čo si kupujú. A dnes vedia, komu slúžite. Slováci to nie sú. Hanbite sa!“

Flašík zúri. Prezidentka chrapúnsky a bezprecedentne pošliapala vôľu občanov!
„Prezidentka nechce predčasne voľby len preto, že Progresívne Slovensko nie je pripravené na voľby, programovo a hlavne personálne. A ani nebude. No ona dúfa, že raz áno, len potrebuje čas,“ myslí si Flašík. Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Petra Demková