Vyhrali sme! Vláda dostala takú facku, akú už dlho nie, teší sa po rozhodnutí Ústavného súdu SR Blaha
14 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vyhrali sme! Tešia sa nielen mnohí Slováci, ale aj podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Ústavný súd na podnet Smeru pozastavil Mikasovu vyhlášku o karanténe na hraniciach. Smeráci sa ani po tomto úspechu nezastavia. Na porušovanie ľudských práv upozorňujú aj Európsku komisiu.


Slovensko sa prebúdza do krajších zajtrajškov? Ako píše v statuse Blaha, pozastavenie Mikasovej vyhlášky o karanténe na hraniciach ústavným súdom sa dosiahlo prvé vážne víťazstvo. „Náš boj má zmysel!“ teší sa podpredseda Smeru. Pripomína, že Robert Fico upozornil aj Európsku komisiu na to, že vláda porušuje ľudské práva a bráni občanom vstúpiť do vlastnej krajiny.
Slovákov nie je možné deliť na nadľudí a podľudí

„Celý čas hovoríme, že je to jasná diskriminácia. Slováci sa nedajú deliť na nadľudí a podľudí. Takéto niečo mohlo napadnúť len primitívom ako Matovič, Mikulec, Naď či Mikas. Oni nielenže zaviedli apartheid na hraniciach v rozpore s ústavou, ale diskriminujú nezaočkovaných ľudí aj v rozpore s nariadením Európskej únie,“ konštatuje Blaha. Dodáva, že vláda nariadeniami ničí ľudské životy a likviduje cestovný ruch.

„My bojujeme na všetkých frontoch. Za ľudí. Právnymi cestami, v parlamente, legitímne, inteligentne. To je naša cesta. Krutovláda vie, že sme vzdelaný a pripravený súper. A že na nás nemajú. A tak sa nás snažia kriminalizovať a útočia na nás cez liberálne médiá, ktoré korumpujú cez štátne peniaze,“ konštatuje podpredseda Smeru. V denníku SME dnes sa o sebe dočítal, že je „ozembuch“. A to vraj od „nedouka“, ktorý mu vzdelaním nesiaha ani po podrážky.

Blaha to pomenoval tak, ako to Slováci cítia: Papaláši nás celý čas klamali! Čas pravdy sa blíži!
Vakcinačné šialenstvo na Slovensku je niečo, čo sme naposledy zažili s testami COVID-19. Dokonca aj tlaky na ľudí, vyhrážky a obmedzenia sú takmer rovnaké. To sa vláda naozaj nepoučila z toho, že tým nič nezíska, teda okrem nedôvery a nenávisti... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Minister obrany strápňuje Európsku komisiu a jej zastúpenie na Slovensku

„Až sem klesla akože nezávislá tlač. Sme vraj dobytok, ozembuchovia, svine. V pravicovom Týždni šíria lži, vraj môj otec zomrel preto, lebo sa nakazil na proteste na jeseň. Môj otec bol na vozíku a na žiadnom proteste nebol. Ako môžu takto necitlivo klamať? Neštítia sa ničoho. Ani útokov na rodinu, ani útokov na zosnulých,“ píše naštvane Blaha.

„Minister obrany Naď vrieska, že Európska komisia nás má v Smere za zločincov. Toto napíše minister obrany. Nielenže tým strápňuje Európsku úniu a jej zastúpenie na Slovensku, ktoré by sa od takýchto lživých obvinení zo strany slovenskej vlády malo okamžite dištancovať,“ myslí si Blaha.

Rebel Blaha: V Holandsku už zomrelo na Pfizer 280 ľudí. Prečo sa to zamlčiava?
Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha je známy nielen kritickým pohľadom na každý krok koalície a prezidentky, ale aj vyjadrovaním sa k všetkým spoločenským témam. A tak nečudo, že sa dostal aj do sporu s ministerstvom zdravotníctva. Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Naď zjavne nemá slamu len v topánkach, ale aj v hlave. Aká hanba!

Podľa podpredsedu Smeru sa takto Naď navyše priamo vyhráža opozícii. "Chlap, čo má pod kontrolou armádu. Pánko zjavne nemá slamu len v topánkach, ale aj v hlave. Aká hanba,“ konštatuje smerák na margo ministra obrany. „Jediné, čo im zostalo, je zločinec Makó, ktorému neverí ani vlastná matka, že je jej syn. Ak by existovala jednotka nedôveryhodnosti, volala by sa jeden makó,“ načiera Blaha do svojho typického humoru.

Vzápätí vážne dodáva, že firme tohto „vagabunda“ posielajú milióny, aby si vymýšľal nezmysly proti opozícii. „A ktovie, ako korumpujú ostatných. Výsledkom je aj smrť Milana Lučanského,“ opäť sa vracia Blaha k svojej obľúbenej téme.


My bojujeme za ľudí, Čaputová marí referendum

„Ďalej budeme bojovať proti fašizácii Slovenska a chrániť občanov pred diskrimináciou. Na ústavnom súde je viacero našich podaní. My podávame sťažnosti na ústavný súd, aby sme chránili ľudí. Čaputová ich tam podáva, aby zarezala referendum. Po zavedení karantény na hraniciach sme spracovali podnet na ústavný súd v rekordne rýchlom čase. A vyhrali sme!“ teší sa Ľuboš Blaha a na samý záver dodáva:

„Vláda dnes dostala takú facku, akú už dlho nie. Zúria. A bude pre nich už len horšie. Apartheid sme v Smere nateraz odvrátili. Očkovanie nesmie byť povinné! Slovákov sme zachránili! A bojujeme ďalej!“

Blaha: Oni si asi fakt myslia, že budú ľuďom brať slobodu a ničiť životy? Porušujú ľudské práva, ústavu!
Včerajším dňom polícia uzatvorila niektoré hraničné prechody so susednými štátmi. Prirodzene, zdvihla sa tým ďalšia vlna nevôle ľudí, ktorí v prihraničných obciach žijú a pracujú. Situáciu im to skomplikovalo tak, že, mnohí môžu prísť o prácu aj... Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik