Mesík: Súčasné covidové vakcíny nie sú schopné uchrániť populáciu pred šírením nových variantov
14 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

A je to tu! Niektoré štáty sa už rozhodli nebojovať proti pandémii hlava nehlava. Uvoľnia opatrenia, aby sa ľuďom ľahšie dýchalo. V Európe sa týmto smerom ako prvá vydala Veľká Británia. V statuse jej krok rozoberá vyštudovaný lekár a analytik Juraj Mesík.


Juraj Mesík je známy propagátorom lieku Ivermectin proti koronavírusu, ale aj odporcom očkovania proti Covid-19. A to najmä experimentálnymi vakcínami, ktoré sa teraz používajú. V statuse sa zameriava na krok Veľkej Británie, ktorá chce uvoľniť väčšinu epidemických obmedzení v krajine a umožniť obyvateľom opäť „normálne“ žiť.
Veľká časť populácie bola v prvých vlnách epidémie už premorená a má prirodzenú imunitu

Svet je podľa Mesíka momentálne zaplavený týmto typom správ: „Zdravotnícki odborníci a WHO kritizujú rozhodnutie britskej vlády uvoľniť od 19. júla väčšinu epidemických obmedzení v krajine. Uvoľnenie v čase rastúceho počtu nových prípadov a šíriacej sa Delta mutácie môže mať podľa lekárov ´zničujúce následky´. (Sky News)“

„O čo ide?“ pýta sa Mesík a vzápätí krok Britov aj vysvetľuje: „Vo vláde UK dospeli k poznaniu, že súčasné covidové vakcíny nie sú schopné uchrániť populáciu pred šírením nových variantov vírusu a zároveň si uvedomili, že napriek veľkému počtu nakazených im v lete ľudia masovo nezomierajú. Vedia tiež, že veľká časť populácie bola v prvých vlnách epidémie už premorená a má vytvorenú prirodzenú imunitu.“ Briti z toho podľa Mesíka vyvodili logický záver, že ak chcú zabezpečiť normálne fungovanie spoločnosti a ekonomiky na jeseň a v zime, optimálny čas na jej otvorenie je teraz v lete.

„Lenže otvorenie spoločnosti namiesto toho, aby stupňovaním násilia nahnali na očkovanie ešte viac ľudí, ako je už 68 percent zaočkovaných Britov znamená pre farmakobiznis vážne skríženie plánov. Ešte vážnejšie je pre ne riziko, že sa covid začne brať ako každá iná liečiteľná choroba a nebudú tretia, štvrtá, piata vlna masového očkovania vynucovaného vládami,“ konštatuje vyštudovaný lekár a analytik. Dodáva, že ak Veľká Británia, ktorá je svetovo významná krajina, prejde covidom bez Pfizeru napichaného deťom, ženám aj tehotným, ukáže sa, že to môžu urobiť aj všetky ostatné krajiny.

Mesík: V krajinách s vysokým počtom zaočkovaných umiera viac ľudí ako v štátoch s nízkou vakcináciou
COVID-19 je pandémia, ktorá stála na celom svete život už približne 3,5 milióna ľudí. Koľko z nich však mohlo žiť, keby sa liečili Ivermectinom, ktorého veľkým propagátorom je aj Juraj Mesík? Otázka, na ktorú je teraz asi nemožné odpovedať, no... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Korupčno-plagiátorská vláda urobila remdesivirové orgie a špajdľovačku za miliardu eur

„A to by boli pre biznis straty desiatok miliárd, ktoré už vidia vo svojich hladných bruchách. Prvý graf ukazuje prudký rast počtu nakazených v UK napriek 68 percentám Britov s dávkou vakcíny v tele. Druhý, že napriek tomu nijako významnejšie nerastie počet mŕtvych. Je proste leto plus lekári sa naučili covid úspešne liečiť. Mimochodom, v Bulharsku (najmenej zaočkovaná krajina EU - 14.4 percenta s jednou dávkou) je aktuálne päťkrát menej zaočkovaných, ale zomiera tam rovnaký počet ľudí ako v UK. Bulharské zdravotníctvo na tom asi tak ako britské nie je,“ vysvetľuje ďalej vyštudovaný lekár.



„Je leto. Kým je slnko vysoko, všetci sme Fíni a Nóri. Mohli sme nimi byť aj v zime a na jar 2021 a cca 17 tisíc Slovákov mohlo ešte žiť. Ale korupčno-plagiátorská vláda rozhodla inak a urobila remdesivirové orgie a špajdľovačku za 1 miliardu eur,“ konštatuje na záver Juraj Mesík.

Mesík: "Vakcínami mRNA spustili vlády masový experiment na obyvateľstve"
Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Podľa návrhu budú mať sťažený a aj značne finančne náročnejší život. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Diana Zaťková