"Dobrovoľná" vakcinácia nasilu: Nie ste zaočkovaní? Ste len ľudia druhej kategórie, tvrdí Belousovová
09 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Znevýhodnenie nezaočkovaných je v posledných dňoch stále diskutovanejšou témou. Po vakcinácii sa už zaočkovaní na rozdiel od nezaočkovaných nemusia báť karantény a lockdownov. Jedna z tých, kto sa o tomto probléme neboja rozprávať nahlas, je aj Anna Belousovová. V príspevku na Facebooku jasne vyjadrila svoj názor vytváranie ľudí druhej kategórie.
Žiadna karanténa

"Ak si pozorne prečítajte nové pravidlá, zistíte, že tu už vôbec nejde o zamedzenie šírenia vírusu, ale o stupňovanie tlaku na očkovanie. Za každú cenu!" Zlostí sa Belousovová na sociálnej sieti. Hnevá ju najmä fakt, že pre tých, ktorí vakcínu odmietli alebo ju zatiaľ nepodstúpili, neplatí karanténa. Po návrate z dovoleniek či výletov do našich susedných krajín sa tak môžu voľne pohybovať.

"Pritom vedci upozorňujú, že aj zaočkovaný človek môže byť šíriteľom vírusu. Môže dokonca ochorieť, len je predpoklad, že priebeh ochorenia bude u neho ľahší. Ani to však nemusí platiť pre všetkých. Nová vyhláška zaočkovaným dovoľuje po návrate zo zahraničia voľný pohyb. Pritom reálne môžu šíriť nákazu. Naopak, nezaočkovaní sú automaticky považovaní za šíriteľov vírusu a sú obmedzovaní a inak znevýhodňovaní v bežnom živote," zdôraznila Belousovová.

Belousovová: Čaputová je zlá a zákerná a dostatočne cynická osoba, ktorá rada hrá na city ľuďom
Skutočnosť, že ústavný súd neodporučil referendum o predčasných voľbách veľmi ťažko nesie opozícia. Búria sa však aj ľudia či niektorí expolitici. Jednou z nich je predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová. Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik


Nasilu - dobrovoľne

Bývalej podpredsedníčke NR SR z toho vyplýva, že ide o zosilnený nátlak vlády na občanov, aby sa očkovali, aj keď nechcú. "Inak sa stanú ľuďmi s obmedzeniami, teda ľuďmi druhej kategórie."



"Je zakázané odporovať, je zakázané diskutovať, je zakázané logicky myslieť! Vytvorilo sa tu nejaké novodobé náboženstvo, podľa ktorého máme veriť politikom a vybraným vedcom, že oni nám chcú len dobre. Kto nesúhlasí, kto sa pýta, kto myslí, kto odporuje, toho vymažú. Nielen z FB, ale aj z verejného života vôbec. Tomu sa hovorí totalita. A tá sa nám tu rozmáha čím ďalej, tým viac. Je zaujímavé, ako tomu náhodou, no výdatne pomohol tento vírus," zaťala do živého Belousovová.

Slováci povstali! Blokácia hraničných prechodov je ukážkou ich nesúhlasu s opatreniami vlády (VIDEÁ)
A je to tu! Slováci sa opäť búria! Tentokrát síce nie v uliciach, ale na hraničných prechodoch, ktoré sa rozhodli blokovať. Vláda svojimi protipandemickými opatreniami dosiahla presný opak toho, čo možno v dobrom úmysle chcela. A ľudia jej svoju... Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik