Prof. Štefan Hrušovský: Stojíme na začiatku zrodu nového totalitného režimu
08 | 07 | 2021 I Petra Demková

Š. Hrušovský poskytol rozhovor portálu Extraplus. „Stojíme pri zrode nového totalitného režimu so všetkými jeho dôsledkami. Rozvíja sa nám pred očami a prizeráme sa tak, ako sa prizerali iní pri vzniku iných totalitných režimov, pretože ľudia sú bezradní a spoločenstvo nevie nájsť silu vzdorovať. Mnohé opatrenia nemajú oporu v zákone, ale občania ich rešpektujú, a to je vážna chyba,“ povedal profesor.


Podľa profesora Hrušovského je chybou, že od počiatku sa na Slovensku problematika koronavírusu riešila mimo zdravotníctva a politicky.
Tretia vlna – štát opäť zlyháva

Podľa neho, teraz vláda opäť zlyháva. „Počas minulého roka sme mohli mať dobudované nemocnice, ale aj vybudované aspoň tri špecializované nemocnice v rámci SR, ktoré by predstavovali výborné zázemie práve na podobné špecifické situácie. Jedna nemocnica by stála približne 40 miliónov eur. Na celoplošné testovanie sme minuli 478 304 763 eur. To je suma aj na desať nových nemocníc. ...Nehovoriac o tom, že nájdenie jedného pozitívneho človeka nás stálo približne 20-tisíc eur,“ uviedol dáta známy lekár.

Bukovský: Za chybu sa ospravedlňujem, no platí, že očkovanie tehotných žien nesie so sebou riziká
Kto nič nerobí, nič nepokazí. Áno, chyby sa robia, a ak sa spravia, treba si ich chlapsky priznať. Tak to spravil v statuse aj doktor Igor Bukovský, ktorý na sociálnej sieti zverejnil chybné údaje o vplyve očkovania na tehotné ženy. Na jeho... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Viete, príprava na tretiu vlnu nie je medicínska príprava, ale príprava obyvateľstva, že môže prísť ďalší bič, ktorý má zdravotnícky charakter. Teraz neprebieha posilňovanie medicíny v rámci Slovenska, ale posilňovanie vedomia, že bude zle,“ povedal Hrušovský svoj názor.
Politici aj odborníci na výplatnej listine farma-firiem

Podľa neho, mnohí naši politici sú v konflikte záujmov. „Kampaň Vakcína je sloboda spolu s účastníkmi z politického života je konflikt záujmov. Politici nemajú právo prezentovať produkty takého malého počtu komerčných spoločností,“ uviedol.

Podľa neho sú v konflikte aj mnohí odborníci: „problém je, že zamestnanci takýchto združení alebo firiem sú v štátnych orgánoch, ktoré rozhodujú o stratégii zdravotnej starostlivosti v Slovenskej republike. A toto je konflikt záujmov. O každom by malo byť známe, či prijíma odmenu za to, že presadzuje používanie vakcíny. Prípadne, že sám vyrába diagnostické testy. A verejnosť má bez debaty právo poznať mená osôb v konzíliách,“ upozornil Hrušovský.
Spojitosť medzi celoplošným testovaním a úmrtiami

Prof. Hrušovský upozornil na spojitosť medzi celoplošným testovaním a extrémne vysokou mierou úmrtnosti v zime. „Na jeseň boli dve anomálie. Jedna bola, že sme výnimočne celosvetovo podstúpili celoplošné testovanie a druhá bola, že v nasledujúcich týždňoch a mesiacoch sme sa stali top jednotkou vo výskyte prípadov covid-19 a zaznamenali sme pomerne vysokú úmrtnosť. Tieto dve anomálie musíme dávať jednoznačne do súvislosti. ...Celoplošné testovanie prispelo k nadmernému rozširovaniu choroby na Slovensku,“ povedal pre Extraplus na rovinu lekár.

Masívne vedľajšie účinky po očkovaní detí teraz aj v Rakúsku. Trpké svedectvo matky dvoch vážne chorých detí (Willi Huber)
Komentár Williho Hubera (Report24) Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Podľa známeho profesora, alternatívne názory odborníkov nedostávajú mediálny priestor. Verí, že ak by médiá prizvali odborníkov s viacerými názormi, tak by sa to v obyvateľstve a odbornej verejnosti určite odzrkadlilo inými zdravotnými postupmi v rámci Slovenska za ten minulý rok.
Vakcíny sú ešte len v testovaní!

Hrušovský následne upozornil, že v súčasnosti používané vakcíny proti Covidu sú experimentálne. „Proces vývoja (vakcíny) v priemere trvá osem až desať rokov. A prečítajte si príbalový leták, ktorý je uvedený na www.adc.sk pri všetkých štyroch u nás schválených vakcínach: „Tento liek je predmetom ďalšieho monitorovania. To umožní rýchle získanie nových informácií o bezpečnosti. Môžete prispieť tým, že nahlásite akékoľvek vedľajšie účinky, ak sa u vás vyskytnú. Informácie o tom, ako hlásiť vedľajšie účinky, nájdete na konci v časti 4.“ Týmto sa jasne potvrdzuje evidentná a zbytočne spochybňovaná skutočnosť, že sa deje celosvetový výskum a zaočkovaní ľudia sú naozaj súčasťou rozsiahlej klinickej štúdie. A ten, kto sa ide dať zavakcinovať, musí podpísať súhlas, že pokračuje v štúdii,“ vysvetlil. Hrušovský je celou váhou svojej osobnosti proti povinnému očkovaniu proti koronavírusu.

Následne reagoval na informáciu, že Ursula von der Leyenová objednala 1,8 miliardy očkovacích dávok, ktoré budú EÚ dodané do konca roka 2023. „Každý lekár a zdravotník sa musí na toto pozerať s otvorenými ústami, absolútne nerozumejúc tomuto konaniu. Toto je medicínsky nepochopiteľné,“ uviedol. Následne však dodal ešte: „Farmaceutické firmy zaoberajúce sa vývojom liekov na liečbu, terapiu, nemôžu dúfať ani v zlomky takých ziskov, ako majú farmafirmy za predaj vakcín. Ide v prvom rade o ich biznis.“
Očkovanie detí? Nie!

Hrušovský je proti očkovaniu detí. „Tu ide o génovú terapiu,“ vysvetlil. „Nie je to vakcinácia v doterajšom ponímaní, ale je to výroba časti vírusu v organizme. Takýto postup sa volá génová terapia a dlhé roky sa skúma pri zhubných nádoroch. Pri koronavíruse však nemožno hovoriť ani o terapii, pretože človek, ktorý sa očkuje, je zdravý. Najsprávnejšie pomenovanie pre proces, ktorý sa tu realizuje, je génová manipulácia“ dodal.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Kolektívna imunita

Hrušovský vysvetlil aj problematiku kolektívnej imunity. „Kolektívna imunita vzniká vtedy, keď príde skupina do styku s vyvolávateľom, teda v kolektívoch bez vakcinácie. Vznikala bežne v komunitách... Kolektívna imunita sa dá docieliť tak, že necháme vírus vplynúť do populácie. Ale u nás sa hovorí o kolektívnej imunite iba po očkovaní, nie pri kontakte s vyvolávateľom. Navyše pri prirodzenej kolektívnej imunite sa zachováva biodiverzita, kým očkovanie vyvoláva podobnú imunitnú odpoveď, „normalizuje“ ju u všetkých zaočkovaných,“ vysvetlil lekár.
Stojíme pri zrode totalitného režimu

Na záver sa zamyslel: „Stojíme pri zrode nového totalitného režimu so všetkými jeho dôsledkami. Rozvíja sa nám pred očami a prizeráme sa tak, ako sa prizerali iní pri vzniku iných totalitných režimov, pretože ľudia sú bezradní a spoločenstvo nevie nájsť silu vzdorovať. Kadencia zmien je už taká, že sa nestíha reagovať nielen prakticky, ale ani odborne či osobnostne. Mnohé opatrenia nemajú oporu v zákone, ale občania ich rešpektujú, a to je vážna chyba, pretože neovládajú právo. Ak je niečo nezákonné, nemôže to byť povinné. Štátna moc prenáša kontrolné činnosti do rúk dozorcov, zriadencov a pomocníkov, ktorí nemajú právo overovať zdravotný stav, chorobu či očkovanie. Sami občania na rozličných úrovniach života robia nadprácu, pozrite si len výstražné nápisy typu „vstup len s rúškom!“ na obytných domoch. Nenormálnosť sa stáva normou, dôstojnosť človeka sa ocitá na dlažbe. To, čo prežívame, považujem za bytostnú skúšku rodiny, pracovných, priateľských, občianskych i všeobecne medziľudských vzťahov,“ povedal na záver profesor MUDr. Hrušovský.

Slovensko opäť povstáva. Videá zo situácií na slovenských hraniciach sú toho dôkazom (VIDEO)
To, čo sa deje na niektorých našich „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch je hotová katastrofa. Šialenstvo tejto vlády donútiť nezaočkovaných ľudí dať si do seba vstreknúť vakcínu, ktorú odmietajú, je až neuveriteľné a opäť ukázalo, že táto... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik