O čo ide covidovej mafii? Rozhodne nielen o to, aby zarobila na šmejde
07 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

Adam B. Bartoš je český politik a novinár, vedie stranu Nová demokracia. Tento spôsob leta zdá sa mu mierne nešťastný. Niečo je podľa neho "vo vzduchu". Predpovedá krušné časy na jeseň pre očkovaných rovnako ako pre neočkovaných a toto leto je podľa neho iba delostreleckou prípravou na to, čo nám farma a polit mafie v bratskej spolupráci pripravujú.


" Idú presne podľa plánu a dosť sa im to darí. Očkovanie bude čoskoro povinné. (Ako sa už teraz deje v niektorých štátoch, kde sa podobné zákony práve prejednávajú). A takisto nás čaká niečo, čo je evidentne ešte dôležitejšie ako samotné očkovanie. Áno - iste - predať nám "zázračný elixír", na ktorom zarobia hneď niekoľkokrát, pretože z nás urobia trvalo chorých a preto navždy závislých na BigPharma." Píše na webe czechfreepress.cz Adam. B. Bartoš.


Taraba: Privítajme prvú vládu apartheidu v dejinách Slovenska!
Bezcitnosť a šialenstvo. Inak sa zrejme nedá nazvať to, čo spravila vláda kvôli zvýšeniu zaočkovanosti na niektorých „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch. Ľudia na Záhorí sú z toho absolútne zúfalí, čo v statuse potvrdil aj poslanec Tomáš... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Zisky farmafiriem sú iba druhotný profit

"Ale nie zďaleka jediný a už vôbec nie ten hlavný. Iste ste si ako ja kládli otázku, prečo na to tak tlačia? Prečo chcú zaočkovať čo najviac ľudí, prečo chcú očkovať všetkých (starcov i bábätká), prečo ponúkajú za očkovanie päťsto korún, šišku, lacnejšie pivo, hrsť hracích žetónov alebo jointa marihuany alebo ja-neviem-čo?" Pýta sa autor článku a HD pripomína čitateľovi do pozornosti našim "antikorupčným" ministrom financií vymyslené korupčné stimuly či miliónovú lotériu.



Veľký brat začal makať

"Tu totiž nejde o nenažratosť, o chamtivosť, o snahu predať šmejd čo najviac zákazníkom. Očkovanie a hlavne evidencia každého, kto je očkovaný a kto nie (a podmieňovanie vstupu tam či onam až po predložení nejakého digitálneho certifikátu) je súčasťou mohutné agendy kontroly populácie. Nejde ani tak o jej znižovanie, ako práve o jej kontrolu." Píše sa v článku na webe czechfreepress.cz.



Tupá väčšina

Adam Bartoš pokračuje: " Väčšina sa tupo podriadila vnúteným pravidlám a zdá sa, že im aj vyhovujú. Ak niečo môže zničiť národ, nie sú to ani tak jeho kati, ale tuposť a "múdrosráčstvo" tých, ktorí s katmi z rôznych pohnútok kolaborujú. To sa síce v histórii dialo často, ale aj v časoch najväčšej okupácie a kolaborácie vždy existoval aj nejaký odboj. Lenže existuje "pomyselný" odboj ( "pomyselný" uvádzam preto, aby ma nikto neupodozrievala z nejakého terorizmu) aj dnes?"
Možnosť ako to zmeniť, by tu bola

"Ešte sme - my, obyčajní ľudia - stále v hre. Ešte stále môžeme svoj údel zmeniť. Ešte nás totiž na kolená nedostali. A keď nie sme na kolenách, ešte sme neprehrali. Príjemné leto, aj keď trochu rozmarné ...

Adam B. Bartoš, predseda Národnej demokracie

(Medzititulky red. HD, redakčne krátené)

Slovensko opäť povstáva. Videá zo situácií na slovenských hraniciach sú toho dôkazom (VIDEO)
To, čo sa deje na niektorých našich „menej frekventovaných“ hraničných prechodoch je hotová katastrofa. Šialenstvo tejto vlády donútiť nezaočkovaných ľudí dať si do seba vstreknúť vakcínu, ktorú odmietajú, je až neuveriteľné a opäť ukázalo, že táto... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik