Laššáková: Budeme zase počúvať, že „sa to nedalo“, že „sa to nestihlo“, a hlavne „pokazili sme mu to“?
05 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poznáte tu okrídlenú vetu „Nikto vám nemôže dať viac, ako vám ja môžem sľúbiť“? Presne vystihuje našich vládnych politikov. Ako píše v statuse právnička Judita Laššáková, veľa z toho, čo sľubovali, ešte nesplnili. Takže platí: „Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú!“


Kto si pamätá situáciu pred voľbami tak vie, že najviac toho nasľuboval Igor Matovič. Lenže jeho OĽaNO, ale aj on sám z toho takmer nič nesplnili. Právnička Judita Laššáková sa v krátkom statuse zameriava nielen na to, čo sľúbené bolo, ale aj na to, čo sľúbené je. Len aby to druhé nedopadlo rovnako ako to prvé.
Táto a aj predchádzajúca vláda toho naozaj nasľubovali veľa

„Boli už vyplatené sľubované prémie zdravotníkom ešte za prvú vlnu? Vyplatila vláda podnikateľom celú sľúbenú pomoc? Je už funkčná apka E-hranica, ktorá mala byť spustená už minulý rok?“ napadlo vraj Juditu Laššákovú počas sledovania tlačovky OĽaNO.

„A takto by sa dalo pokračovať s vymenovávaním toho, čo táto a aj predchádzajúca vláda všetko sľubovali a na veľké prekvapenie Slovákov sa im to nepodarilo,“ pridáva právnička, ktorej ďalšia otázka sa týka úžasného nápadu s lotériou ako odmenou za očkovanie.



„Síce môjmu rozumu uniká mentálny svet toho, kto s ňou prišiel, ale veď zas nemusím chápať všetko, všakáno: Lotéria v celkovej hodnote 2 000 000 eur týždenne, napríklad 40 kusov automobilov Škoda Kodiaq v plnej výbave týždenne, už je spojazdnená? Alebo zase budeme počúvať, že „sa to nedalo“, „sa to nestihlo“, a hlavne „pokazili sme mu to“...?“ konštatuje na záver závere Judita Laššáková.

Laššáková: Nacistických zločincov neochránilo vyhováranie sa na to, že sa „riadili platnými zákonmi”
„Nacistických zločincov pred popravou neochránilo vyhováranie sa na to, že sa „riadili platnými zákonmi”. Vyhováranie sa na „vyhlášku“, ktorú prijíma nejaký úrad, bude v budúcnosti zaujímavé,“ pripomína a varuje právnička Judita Laššáková.... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Petra Demková