Je absolútne nevyhnutné ukončiť testovanie a prestať dodržiavať reprodukčné číslo, vyzýva právnik Nielsen
05 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zverejňované počty nakazených a najmä mŕtvych desili a desia ľudí na celom svete. Strach, ktorý sa vkráda do populácie znamená, že je potom ľahko ovládateľná. Český právnik Tomáš Nielsen v statuse hovorí, že je nevyhnutné ukončiť testovanie a prestať dodržiavať reprodukčné číslo.


Zvyšovanie či uvoľňovanie protikovidových opatrení sa odvíjajú nielen od výsledkov testovania, počtu hospitalizovaných alebo mŕtvych, ale najmä od reprodukčného čísla. Podľa českého právnika Tomáša Nielsena je absolútne nevyhnutné ukončiť testovanie a prestať dodržiavať reprodukčné číslo.

„Ďalší z približne milióna príkladov demagógie médií. Článok nájdete v jednej úplne zásadnej informácii: Počet pacientov, ktorí sú momentálne hospitalizovaní s ochorením, klesol z 33 na 30. Je absolútne nevyhnutné ukončiť testovanie a prestať dodržiavať reprodukčné číslo. Je to najväčší nástroj modernej manipulácie prostredníctvom šírenia ničím nepodloženého strachu,“ píše v statuse Nielsen.

Prikladá aj článok: „V nedeľu pribudlo 105 nových ochorení Covidom. O týždeň skôr ich bolo 56. Reprodukčné číslo R, ktoré udáva počet nakazených jedným infikovaným, sa pohybuje okolo hodnoty 1,3. Ak je cez 1, epidémia silnie. Počet pacientov, ktorí sú momentálne s chorobou hospitalizovaní, klesol zo 33 na 30,“ uvádza sa v priloženom článku právnika Tomáša Nielsena.



Cynizmus! Slovenskí vedci rok strašili verejnosť a teraz mudrujú, že spoločnosť ovládol strach
Matematik R. Kollár sa vo svojom príspevku vysmieva zo strachov ľudí, ktoré priniesol Covid. Niekto sa podľa neho bojí o živobytie, niekto z nakazenia, niekto sa bojí vedľajších účinkov očkovania. Kollár mudruje, že strach je zlý pán. Je to ten... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Petra Demková