Nikita Slovák drzo: Moji priatelia, sčítaní a inteligentní ľudia, sú očkovaní. Tí ostatní sú poslovia smrti
01 | 07 | 2021 I Petra Demková

„Ako je v mojej bubline obvyklé, sčítaní nepredpojatí ľudia, ktorí na základe množstva kníh, čo prečítali a schopnosti rozlíšiť, že badatel.sk, zemavek a hlavnespravy sa nedajú porovnávať s Lancetom. O Harabinovi si myslia, že je pomätený, sú očkovaní,“ informoval režisér.



Moji sčítaní priatelia sa očkovať dali

„Moji priatelia sa zaočkovať dali,“ informuje hneď na úvod príspevku na sociálnej sieti slovenský režisér.

„Dnes môžem povedať, že všetci mne blízki ľudia sú očkovaní alebo čakajú na druhú dávku. Myslím tým ľudí, ako je v mojej bubline obvyklé, sčítaní nepredpojatí ľudia, ktorí na základe množstva kníh, čo prečítali a schopnosti rozlíšiť, že bádatel.sk, zemavek, hlavnespravy sa nedajú porovnávať s Lancetom, že svet je krásny aj vďaka farebnosti. O Harabinovi si myslia, že je pomätený. Rusko nie je krajina snov. A naša budúcnosť spočíva v Európskej únii,“ oznámil radostnú novinu Slovák.

Kolíkovej rezort šokuje. Tvrdí, že povinné očkovanie je na Slovensku možné. Odborníci nesúhlasia
Podľa informácií denníka Pravda právna analýza ministerstva spravodlivosti pod vedením Márie Kolíkovej potvrdila, že zaviesť povinné očkovanie proti ochoreniu COVID-19 na Slovensku je možné. Čítať ďalej
30 | 06 | 2021 | Peter Sulek


„Moji ľudia sa súcitne usmievajú nad občianskym tribunálom, nosili rúška aj respirátory, pretože každý chce žiť. Vie, že orechy a vitamín D nie sú zázračne lieky. Blíži sa tretia vlna, môže to byť hotová apokalypsa a niektorí sa z ničoho nepoučili,“ upozorňuje režisér.
Ľudia proti očkovaniu veria v chemtrails

Následne sa Slovák pustil do odporcov očkovania ešte viac. „Vám nestačí 15 tisíc mŕtvych bojovníci proti 5G, obete kondenzátu, čo ostáva po lietadlách na oblohe, obyvatelia záhadného sveta, kde Bill Gates rozhoduje, kto bude žiť. Zrušte pásy v autách, očkovanie proti malárii do tropických krajín, nebuďte otroci. Zapáľte si cigu v podniku, nenechajte sa diskriminovať,“ navrhuje sarkasticky režisér.
Vy budete poslovia smrti

„A vírus sa bude objavovať pravidelne, silnejší a zmutovanejší, ľudská hlúposť mu dodá patričnú silu. Vďaka Bohu za očkovanie proti obrne, čiernym kiahňam a chorobám, vďaka ktorým sa dospelosti nedožila polovica populácie. Vyzerá to na plán, ako zvýšiť tomuto svetu IQ, ale aj medzi ľuďmi, čo s očkovaním váhajú je množstvo inteligentných ľudí a bola by ich škoda. Lebo mozaika je krásna tým, že je farebná. Ale keď choroba udrie plnou silou, vy budete tí poslovia smrti, ocitnete sa na čiernej tabuli vedľa antiwax, náckov, existencií ako Fico a opcianski tribunaľ,“ dodal zjavne rozrušený a mierne dekompenzovaný Nikita Slovák na záver.

Sudca Harabin ml. si opäť postavil hlavu. Návrat z Portugalska bez testu a odmietol aj pokutu!
Harabinovci sú zrejme veľmi „tvrdé palice“. Ako sa nechce podriadiť nariadeniam hygienikov expredseda najvyššieho súdu Štefan Harabin, tak sa nechce podriadiť ani jeho syn Branislav. Potvrdil to aj teraz, po návrate z epidemiologicky „nebezpečného“... Čítať ďalej
30 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik