V Bratislave bude 10. júla ďalší protest .Proti zaočkovaniu a zotročovaniu Slovenska!
30 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

V Bratislave bude 10. júla ďalší protest. Ľudia už toho majú dosť. Preto znovu vyrazia do ulíc. Motto protestu je jasné – Slovensko nie je laboratórium! Deti sú naša budúcnosť, nie pokusné králiky!


Doslova šialený nátlak na zaočkovanie vyvoláva úplne opačnú reakciu. Vláda chce „pevnou rukou“ ukázať, že očkovanie proti koronavírusu je jej absolútnou prioritou. A očkovať chce doslova hlava nehlava. Aj deti od 12 rokov. A práve tu naráža na odpor nielen rodičov, ale i odbornej verejnosti. Jedným z takých je aj doktor Peter Lipták, ktorý v statuse pozýva ľudí na protest do ulíc Bratislavy.

Protest proti zaočkovaniu a zotročovaniu Slovenska sa bude konať v Bratislave 10. júla od 14.00 hod pred úradom vlády. Pozvaní sú všetci, ktorým záleží na živote a budúcnosti Slovákov a Slovenska. A aké je motto protestu? Úplne jasné -  Slovensko nie je laboratórium! Deti sú naša budúcnosť nie pokusné králiky!



Doktor Lipták šokuje: U ľudí, ktorí nie sú rizikoví, ale aj u detí, je očkovanie nezmyslom! (VIDEO)
Peter Lipták je praktický lekár, ktorý síce nepracoval počas najväčšej pandémie v nemocnici, zato s pacientami s koronavírusom sa vo svojej ordinácii stretával. Priznal zo aj v rozhovore, ktorý je zverejnený vo videu v statuse Tomáša... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik