Po génovej modifikácií u rastlín a zvierat, nám katastrofálne narástol výskyt civilizačných chorôb, tvrdí Jozef Varga
29 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zaujímavé zamyslenie sa nad genetikou prináša v statuse Jozef Varga. Ten tvrdí, že genóm živých organizmov sa vyvíjal evolúciou od primitívnych foriem vzniku života u rastlín, živočíchov, aj ľudí. A teraz ho farmaceutické firmy rozličnými pokusmi zneužili vo svoj prospech.


Jozef Varga je presvedčený, že nám tu vznikol nový biznis už aj u farmaceutov v roku 2019, 2020 aj 2021. Tentoraz ale s výrobou vakcín s bio nano-technológiou na modifikáciu, teda úpravu ľudského genómu s neznámymi zdravotnými dôsledkami na zdraví a životoch ľudí. V statuse tvrdí, že za toto by sa mal konať ďalší Norimberský proces.
Vznikol nový biznis u farmaceutov s výrobou vakcín s úpravu ľudského genómu

Veda v 20. storočí nám podľa Jozefa Vargu priniesla génovú modifikáciu rastlín a zvierat, časom zaradených produktov výživy do potravinového reťazca zvierat, aj ľudí v 21. storočí. „My ľudia planéty Zem vieme, že po uvedenej génovej modifikácií u rastlín a zvierat, mám katastrofálne narástol výskyt civilizačných chorôb. Tam vedie zatajovaná epidémia rakoviny u populácie sveta, zatajovaná skorumpovanými nikým nevolenými úradníkmi z WHO, zatajovaná médiami a skorumpovanými politikmi v službách korporácií, a nie svojich voličov,“ píše v úvode zaujímavého statusu Jozef Varga, podľa ktorého od vedeckých pokusov pre korporácie a ich biznis na rastlinách a zvieratách nám vznikol nový biznis aj u farmaceutov v roku 2019, 2020 a 2021, tentoraz s výrobou vakcín s bio nano-technológiou na modifikáciu, teda úpravu ľudského genómu s neznámymi zdravotnými dôsledkami na zdraví a životoch ľudí.

„A to po týždňoch, mesiacoch, dokonca rokoch, aj desaťročiach od vakcinácie, ako ináč ako s podvodom s respiračnými sezónnymi vírusmi (vraj smrteľným strašiakom Covid 19 a ich vymyslenými mutáciami s Covid idiotizmom, ktorý si vymýšľali politici a ich skorumpovaní odborníci),“ konštatuje Varga, podľa ktorého sú to ľudia bez cti a charakteru tvrdiac občanom, že im ide „o ochranu zdravia a životov občanov“.

Na Slovensku neexistuje žiadna odborná diskusia o koronavíruse. Ani v konzíliu (Petra Demková)
Vo verejnosti to po nových sprísneniach opatrení začína vrieť a stále viac ľudí sa pýta, na akom základe sa robia rozhodnutia konzília. Ktoré sú tie relevantné informácie, výskumy a zhromaždené dáta, na základe ktorých sa rozhoduje o obmedzovaní... Čítať ďalej
16 | 09 | 2020 | Petra Demková

Ak ľudstvo žije v demokracií, tak by sa mal konať Norimberský proces č. 2

Podľa Jozefa Vargu ide o sofistikovaný fašizmus eugeniky v 21 storočí. „Klinické štúdie im budú pobehovať po planéte, a tak dôsledky na zdraví a životoch oklamaných ľudí budú skúmané a hlásene až ambulantnými alebo odbornými lekármi, ktorí ich odošlú zdravotným poisťovniam, ministerstvu zdravotníctva a farmaceutickým spoločnostiam, kde budú skúmané, a podľa výsledkov sa budú tvoriť nove vakcíny s upravenou bio technológiou, ktoré sa budú špecializovať už na odstraňovanie všetkých chorôb ľudstva v budúcnosti,“ myslí si Varga.



„Z tohto neistého experimentu dnes s ľudským zdravým a životmi oklamaných ľudí, a to Megele podliakmi v službách akcionárov a farmaceutov v Norimberskom procese nikdy neboli odsúdení akcionári farmaceuti, ale iba ich manažéri a vedecky lekári, ktorí experimentovali na ľuďoch. Tak ako sa to deje dnes s klinickou štúdiou CRISPR/Cas9 molekulárnych genetických nožníc na úpravu, modifikáciu ľudského genómu. Tu ide o porušenie etiky a norimberského kódexu pri klinických štúdiách (s využitím CRISPR/Cas9 bio technológie) z genetického inžinierstva a ak ľudstvo žije v demokracií, tak by sa mal konať Norimberský proces 2!“ konštatuje v samom závere statusu Jozef Varga.

Chemikálie vo vodovodnej vode spôsobujú v Európe tisíce úmrtí na rakovinu, ale EÚ s tým pravdepodobne neurobí nič
Peter Andrews je írsky vedecký novinár a spisovateľ so sídlom v Londýne. Má skúsenosti v oblasti biologických vied a promoval na univerzite v Glasgowe v odbore genetika. Informuje RT. Čítať ďalej
17 | 01 | 2020 | Dominik Simon