Na svet mal dôjsť pár dní po tornáde: Mrazivé slová svokry tehotnej Martiny o jej posledných chvíľach
29 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Všetci očakávali obrovskú radosť s príchodom nového člena rodiny, na miesto toho sa však príroda rozhodla uštedriť rodine hudobníka Františka Cmara z východoslovenskej kapely Mloci krutú ranu. Jeho 32-ročná tehotná dcéra Matina totiž nešťastne zahynula pri tornáde na Morave. Jej svokra teraz prehovorila, píšu Topky.


O Martininom tragickom osude informovala country kapela na svojej facebookovej stránke. "S hlbokým zármutkom v srdci oznamujeme, že dcéra nášho člena Fanda Cmara, bohužiaľ, tragicky zomrela. Smútime spolu s jeho rodinou." píše sa v príspevku.



„Vôbec nám nenapadlo, že by mohlo prísť k takej katastrofe. Mysleli sme si, že je to len chvíľková záležitosť. Deň predtým bola totiž prietrž mračien. Zrazu však začalo vôkol nás strašne hučať, a potom sa nám zmenil život. Nás len akoby „vcuclo“ z terasy cez sklo do chalupy. Leteli sme ako bielizeň, nemali sme šancu sa ničoho zachytiť,“ opisuje hrozivé chvíle svokra Martiny pre Nový Čas.
Táto tragédia zmenila život celej rodine už navždy. Martina mala porodiť syna len pár dní po ničivom tornáde „Doma už mala všetko nachystané pre synčeka, ktorému chceli dať meno Daliborko. O tri týždne ho mala priviesť na svet cisárskym rezom,” prezradil blízky priateľ rodiny.

Hrôza: Tornádo na južnej Morave ma ďalšiu obeť. Zomrelo len dvojročné dieťa
Apokalypsa, ktorú vo štvrtok večer po sebe zanechal tornádo na južnej Morave, má šiestu obeť. Vo fakultnej nemocnici v Brne zomrelo iba dvojročné dieťa. Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik