Krčméryho K.O. vakcinačnej propagande - polovica zomretých bola zaočkovaná
28 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

Výrok, ktorý by nemal "zapadnúť":  "Čo je zlé, je, že polovica tých čo zomreli, boli zaočkovaní", vyjadril sa podľa nami citovaného zdroja verejne známy infektológ a poradca pandemických štábov, profesor Vladimír Krčméry.


"Po britskej mutácii, ktorá v Európe prevažne zapríčinila druhú vlnu pandémie, tu máme ďalšiu tentokrát indickú mutáciu, ktorú kvôli politickej korektnosti nazvali delta mutáciou, alebo delta variantom." Píše web mimoriadnespravy.sk

Krčméry, Jarčuška aj Kalavská s manželom sa zúčastnili kongresu v Miami, ktorý sponzoroval Pfizer
Na stránke inenoviny.sk sa objavil článok aj s dokumentáciou, z ktorej vyplýva, že naši poprední vedci, ktorí v prvej línii bojujú za očkovanie, sa v minulosti zúčastňovali lukratívnych kongresov. Jedným z nich bol kongres v Miami. Účasť im platil... Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Petra Demková

Až polovica zaočkovaných

"Z Veľkej Británie neprichádzajú príliš dobré správy. Aj napriek vysokej zaočkovanosti obyvateľstva sa v krajine rýchlo rozšíril delta variant koronavírusu. Čo je však najhoršie, podľa Krčméryho až polovica všetkých úmrtí na koronavírus sú zaočkovaní ľudia." Píše zdroj.

Vakcíny totiž boli vyrobené na základe pôvodného čínskeho vírusu. Začali preto panovať obavy o tom, či vakcíny budú dostatočne pôsobiť aj voči iným variantom. "A prax nám prináša nie príliš pozitívne správy. Najväčší problém s delta variantom má v rámci Európy práve Veľká Británia. Pritom je jednou z najzaočkovanejších krajín na svete. Oboma dávkami vakcíny je už v Británii zaočkovaných približne 60 percent obyvateľov." Argumentujú mimoriadnespravy.sk.
Deltu vakcíny výrazne nespomaľujú

"Od začiatku júna  začali práve vo Veľkej Británii vo veľkom pribúdať prípady nákazy – prevažne delta variantu. Kým 21.mája to bolo len 2 929 nakazených, 23. júna to už bolo 16 135. Začínajú pribúdať taktiež počty úmrtí aj keď len pozvoľna. Zatiaľ sa pohybujú len v desiatkach. Keďže úmrtia prichádzajú väčšinou až 2 – 3 týždne po infikovaní, je možné, že čísla úmrtí ešte viac stúpnu počas budúceho mesiaca."

"Odborník na tropickú medicínu a infektológiu, Prof. Vladimír Krčméry však poukázal na znepokojivý fakt: „Čo je zlé, je, že polovica tých čo zomreli, boli zaočkovaní,“ povedal Krčméry v relácii Téma dňa na televízii TA3, píše v článku portál mimoriadnespravy.sk.

 

Profesor Krčméry opäť v službách covid hystérie: Mali by sme sa skutočne obávať indickej mutácie?
03 | 06 | 2021 | Tibor Sipos