Udalosť historického významu! Dostál ostáva predsedom trpasličej OKS a ostávajú zlepení so SaS
26 | 06 | 2021 I Aneta Leitmanová
Bola to udalosť historického významu! Ondreja Dostála potvrdil snem trpasličej OKS vo funkcii predsedu OKS. Keďže táto politická sekta nemá žiadne preferencie, v záujme udržania si parlamentných korýt ostáva zlepená so SaS.

Správu o sneme politických trpaslíkov priniesla TASR. Dostál vedie OKS od roku 2012.  Vo funkciách podpredsedov boli potvrdení ekonóm Martin Mlýnek a politológ Ivan Kuhn. Novými podpredsedami OKS sa stali starostka bratislavského Starého Mesta Zuzana Aufrichtová a poslanec Národnej rady SR Radovan Kazda.

OKS na sneme potvrdila vôľu pokračovať v spolupráci so SaS, v ktorej poslaneckom klube pôsobia obaja poslanci OKS Dostál a Kazda. OKS považuje SaS za najbližšieho politického partnera a má záujem spolupracovať s ňou aj v budúcnosti.

Dostálov ochotnícky spolok podporuje úsilie vlády zvyšovať zaočkovanosť obyvateľstva. OKS dokonca hovorí, že ak to bude minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský považovať za dôležité, strana podporí aj zavedenie povinného očkovania. Ako vidno, pravica sa naďalej radikalizuje a schyľuje sa k legalizácii štátom organizovaného násilia.

Demonštrácia v Bratislave: Rozhnevaný dav protestoval a kričal „Preč s Matovičom!“
Bratislava bola po dlhých mesiacoch opäť miestom protestu. Organizátorom bol tentokrát Odborový zväz KOVO. Rozhnevaný dav sa zameral najmä na jednu osobu. Výkriky „Preč s Matovičom!“ dali jasne najavo, koho Slováci nenávidia. Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik