Aj vy už máte plné zuby Hegero-Matovičovej vlády? Poďte v sobotu do ulíc! Vyzýva Smer (VIDEO)
25 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Uvoľnenie pandemických opatrení na Slovensku využil aj strana Smer. Chystá sa podporiť na zajtra pripravovaný protestný pochod. Organizujú ho odborári, no ficovci, ako to avizujú vo videu aj v statuse, im v tom radi a ochotne pomôžu.


Protest, ktorý je naplánovaný v uliciach Bratislavy, by sa mal začať o 13.00 hod pred ministerstvom práce, sociálnych vecí a rodiny. Organizujú ho odborári, ktorí toho celého už majú dosť. Prirodzene, pridáva sa aj Smer. Vo videu na sociálnej sieti Robert Fico a jeho podpredsedovia pozývajú ľudí do ulíc v čo najväčšom počte.
Ideme podporiť protest odborárov proti vládnym podpásovkám voči občanom

„Dozrel čas ukázať svoju nespokojnosť v uliciach! Vidíme sa už túto sobotu 26. 6. o 13:00 hod. pred budovou ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny v Bratislave,“ informujú smeráci v krátkom statuse. „V sobotu ideme do ulíc!“ oznamuje podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha. „Ideme podporiť protest odborárov, ktorí sa už tiež nevedia pozerať na vládne podpásovky voči vlastným občanom“ kontruje ďalší podpredseda strany Richard Takáč.

„Smer ako slovenská sociálna demokracia dennodenne upozorňuje na devastáciu právneho a sociálneho štátu na Slovensku,“ pridáva sa samotný šéf strany Robert Fico. „Za rok toho stihli neuveriteľne veľa. Znížili minimálnu mzdu, zrušili 13. dôchodky a prakticky zlikvidovali sociálny dialóg,“ pridáva ďalší podpredseda strany Ladislav Kamenický.



„Deťom zobrali obedy zadarmo a historicky zadlžili každého jedného Slováka,“ konštatuje vo videu aj ďalší podpredseda strany Juraj Blanár. „A napriek tomu bola štátna pomoc počas pandémie jedna z najhorších na svete,“ pripája sa aj ďalší podpredseda strany, Erik Kaliňák.

„Ak aj vy už máte plné zuby Hegero-Matovičovej vlády, vidíme sa v sobotu o jednej v Bratislave pred ministerstvom práce,“ pridáva Ľuboš Blaha. Na samý záver videa všetci „najvrchnejší“ členovia Smeru zborovo volajú: „Poďme do ulíc!“

Zastavme rozvrat sociálneho štátu. Odborári pozývajú na veľký protivládny protest
Odborári chystajú na 26. júna veľký protivládny protest pred Úradom vlády SR pod názvom Zastavme rozvrat sociálneho štátu. Vyzývajú všetkých, aby sa pridali. Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Peter Sulek