Matovič napísal status o hlúpych ľuďoch bez svedomia. Ľudia mu dali v komentoch pocítiť, kto môže za sputnik...
23 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

Koniec jedného veľkého obchodu, ktorý so sebou priniesol aj koniec Igora Matoviča vo funkcii premiéra. Sputnik V4 sa podľa Matoviča stal obeťou antikampane, na ktorej pracovali mnohí hlúpi ľudia. A preto dal Ministerstvu zdravotníctva kontakt na Argentínu. Chce zabrániť prízemnej radosti tých ľudí. Iný názor majú na jeho konanie ľudia, ktorí mu pod príspevkom nechávajú odkazy v komentároch.




V najnovšom príspevku sa minister financií Igor Matovič venuje téme Sputnik V a tým, ktorí vyvíjali antikampaň, aby záujemcovia, ktorí čakali na očkovanie Sputnikom stratili záujem. Ministerstvu zdravotníctva posiela kontakt do Argentíny.


"Argentína chce odkúpiť toľko Sputnika, koľko sme ochotní predať. Dôvod? Zatiaľ s ním majú najlepšie skúsenosti s najmiernejšími vedľajšími účinkami," píše.

SR daruje časť vakcín proti ochoreniu COVID-19 iným krajinám
Slovensko daruje iným krajinám časť vakcín proti ochoreniu COVID-19. Iniciatívny materiál z dielne Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR v stredu schválila vláda. Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | tasr




Podlá vojna proti Sputniku


"My, miesto toho, aby sme týmto ľuďom umožnili očkovanie Sputnikom, sme začali viesť podlú vojnu. Výsledok? Títo ľudia už na očkovanie medzičasom kašlú. A obávam sa, že hlupákom, čo voči Sputniku bojovali, sa ani svedomie neozve," vysvetľuje.


"Keď ale spolu zistíme, že bez zaočkovaných Sputnikom kolektívnu imunitu nedosiahneme a úplne zbytočne budú zomierať ďalší ľudia...," dodáva na záver a trojbodkou necháva otvorenú odpoveď v závere statusu.


Ľud viní v komentároch za Sputnik V Igora Matoviča

Vyčítajú mu, že nie je vôbec zaočkovaný. Žiadajú ho, aby sa nemiešal do vecí, ktoré nepatria do jeho agendy. A posielajú ho venovať sa mačke, levanduľovým poliam, svojej rodine.

Niektorí sú v komentároch aj ráznejší, volajú po hmotnej zodpovednosti a poukazujú na to, že v každej normálnej firme by zamestnanci ako Igor Matovič mali hodinovú výpoveď. Žiadajú ho, aby ticho šúchal nôžkami v kúte a žiadnu Argentínu radšej nespomínal.

Po dvoch hodinách mu pod príspevkom zanechalo odkaz 347 ľudí.

Poslanci pôsobiaci v Hlase chcú odvolávať Matoviča,kritizujú ho za Sputnik
Poslanci Národnej rady (NR) SR pôsobiaci v mimoparlamentnej strane Hlas-SD začínajú zbierať podpisy na iniciovanie mimoriadnej schôdze, na ktorej chcú odvolávať ministra financií Igora Matoviča (OĽANO). Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | tasr