Zrušenie vlakov zadarmo je ďalší dôkaz sociálneho sadizmu tejto vlády! Soptí Belousovová
14 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová sa v statuse rozohňuje nad tým, že vládna koalícia uvažuje o obmedzení bezplatného cestovného pre študentov a dôchodcov. Podľa nej nejde o „obmedzenie“, ale o zrušenie.


Súčasná vláda chce opäť pristúpiť ku škrtom vo výhodách, ktoré odsúhlasila ešte predchádzajúca vláda. Tentoraz ide o vlaky zadarmo, ktoré mali k dispozícii dôchodcovia a študenti. Expolitička Anna Belousovová v statuse takýto krok ostro odsudzuje, ba poukazuje na zbytočne vyhodené milióny na iné veci.
Dôchodcovia už nie sú ekonomicky prínosní a študenti ešte nie sú ekonomicky prínosní

„Vládna koalícia uvažuje o zrušení- oni tomu hovoria obmedzení- bezplatného cestovného pre študentov a dôchodcov. Vraj ročne chýba kvôli tomu rezortu dopravy 30 miliónov eur. Vláda, neefektívne prešustrovala viac ako miliardu na „boj“ s pandémiou,“ píše v úvode statusu Belousovová, podľa ktorej boli nákupy Ag testov, MOM- ky a iné kšefty pre vyvolených čierne diery, v ktorých skončili stovky miliónov zo štátneho rozpočtu. „A výsledok?! Slovensko sa „vďaka“ tejto vláde dostala na popredné miesto v počte zomretých - vyše 12 000 obetí pandémie, resp. obetí neschopnosti vlády,“ konštatuje expolitička.



Podľa bývalej šéfky národniarov dosť peňazí sa našlo dosť aj na nákupy vojenskej techniky. „Do armády a NATO investujeme toľko, až mám pocit, že sa blíži 3. svetová. No 30 000 000 pre dôchodcov a študentov je zrazu problém. Ďalší dôkaz sociálneho sadizmu tejto vlády! Veď podľa istej koaličnej strany dôchodcovia už nie sú ekonomicky prínosní a študenti ešte nie sú ekonomicky prínosní,“ zakončila svoj pomerne ostrý status Anna Belousovová.

Belousovová: Matovič je ako Caligula, ani jemu v Ríme nedokázal povedať nikto, že nie je normálny
Včerajší Medzinárodný deň detí prežil každý po svojom. Opäť sa „zaskvel“ aj náš minister financií, ktorý chcel byť za vtipného. Lenže u Anny Belousovovej neuspel. Ako zvyčajne, aj teraz mu v statuse naložila, čo sa doňho... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik